IZNENADNA ODLUKA

Osijek raskinuo ugovor s tvrtkom koja mu gradi novi stadion na Pampasu

Radovi na novom stadionu osječkog prvoligaša na Pampasu u punom su jeku
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/8
01.03.2022.
u 14:21

"Investitor žali što tvrtka Eurokamen d.o.o. neće završiti radove, ali ovakav je potez bio nužan budući da bi zbog dinamike izvođenja radova od strane izvođača bio ugrožen cijeli projekt i dovršetak stadiona."

NK Osijek raskinuo je ugovor s tvrtkom Eurokamen koja je bila izvođač radova u izgradnji novog stadiona na Pampasu.

"Škola nogometa NK Osijek jednostrano je raskinula ugovor s tvrtkom Eurokamen d.o.o. za izvođenje prve faze radova na izgradnji građevine športsko-rekreacijske namjene Škole nogometa i NK Osijek. Investitor žali što tvrtka Eurokamen d.o.o. neće završiti radove, ali ovakav je potez bio nužan budući da bi zbog dinamike izvođenja radova od strane izvođača bio ugrožen cijeli projekt i dovršetak stadiona.

Radovi na izgradnji građevine športsko-rekreacijske namjene Škole nogometa i NK Osijek se nastavljaju izvoditi od strane tvrtke Strabag d.o.o. i tvrtke Pharos 95. Kft", stoji u priopćenju Osijeka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije