VEĆ DRUGI PUTA JUNAK

VIDEO Pogledajte gol Mancea koji je srušio Dinamo: Greške plavih bile su kobne

U derbiju 25. kola Prve HNL Osijek je na stadionu Gradski vrt pobijedio Dinamo sa 1-0
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
27.02.2022.
u 21:25

Bio je to njegov drugi gol nakon što se početkom veljače vratio u Osijek. U prošlom kolu zabio je za pobjedu 3-2 protiv Istre 1961 u petoj minuti nadoknade, a sada je njegov pogodak odlučio i derbi

Nogometaši Osijeka nisu mogli poželjeti ljepšu proslavu 75. rođendana kluba. U derbiju 25. kola Prve HNL Osijek je na stadionu Gradski vrt pobijedio Dinamo sa 1-0 preuzevši vrh ljestvice.

Pogodak odluke postigao je Antonio Mance u 78. minuti i to samo tri minute nakon što je ušao u igru.

Video gola pogledajte OVDJE.

Bio je to njegov drugi gol nakon što se početkom veljače vratio u Osijek. U prošlom kolu zabio je za pobjedu 3-2 protiv Istre 1961 u petoj minuti nadoknade, a sada je njegov pogodak odlučio i derbi.

Samo tri minute nakon što je ušao, Mance je zabio za 1-0. Kleinheisler je osvojio loptu na rubu kaznenog prostora s desne strane nakon što Franjić nije prvom prilikom izbacio loptu iz rizične zone. Mađar je  asistirao Manceu u petercu. Osijekov napadač se odlično snašao pored zunjene reakcije Šutala i Theophilea i zabio za vodstvo domaćina.

Do kraja susret Dinamo je pokušavao izjednačiti, ali nije uspio.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Zdravko Robija
Zdravko Robija
22:54 27.02.2022.

Dinamovci moraju shvatit da nema više Mamića, Širića i Bandića koji je ulupao stotine milijuna kuna gradskog novca u Dinamo dok su svi drugi hrvatski nogometni klubovi umirali u dugovima. Dinamo je osim toga jedini klub kojem je oprošten ogroman dug od čak 300 milijuna kuna i zato je bez ikakvog tereta kupovao pojačanja i lako osvajao prvenstva jer više od deset godina nije imao nikakvu konkurenciju. Rijeka se prva financijski stabilizirala nakon privatizacije kluba, Osijek se također nedavno privatizirao i stabilizirao, dok je Hajduk išao dužim putem jer nisu htjeli prodati klub i sada su se napokon posložili i financijski stabilizirali. Prema tome sve ovo do sada je ustvari bila teška lakrdija, tek sada imamo regularno prvenstvo, mada će ovim klubovima na vrhu trebati još nekoliko godina da potpuno sustignu Dinamo jer su plavi realno stekli strahovito veliku prednost onog trenutka kada su im političari oprostili dug.

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
21:30 27.02.2022.

75 godina bez titule prvaka države ali kako kažu;nikad nije kasno za učinit pravu stvar 🏆

ZG
zgenije
21:52 27.02.2022.

Momčadi izjednačene, presudila razlika u kvaliteti trenera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije