DOBRO WORLD CUP

Osječki Svjetski kup najava za Olimpijske igre u Tokiju

Osijek: DOBRO World Cup, Slovenka Teja Belak osvojila prva mjesto u preskoku
Dubravka Petric/PIXSELL
05.05.2021.
u 16:50

– Trenutačno u preliminarnoj najavi imamo rekordan broj prijava, a riječ je otprilike o 230 sportaša i 500 sudionika ukupno.

Nakon odgode prošlogodišnjeg DOBRO World Cupa, Osijek će 12. put ugostiti najbolje svjetske gimnastičare.

Od 10. do 13. lipnja u osječkoj areni Gradski vrt, vrhunski gimnastičari iz cijeloga svijeta borit će se za medalje na već poznatom DOBRO World Cupu, koji je ujedno većini sportaša zadnje ozbiljno natjecanje prije Olimpijskih igara u Tokiju.

– Trenutačno u preliminarnoj najavi imamo rekordan broj prijava, a riječ je otprilike o 230 sportaša i 500 sudionika ukupno – rekao je Vladimir Mađarević, direktor mitinga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije