NOVO IME USKORO

Otkazan meč Cro Cop vs. Barry! Mirko čeka novog protivnika

Mirko Filipović
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
05.05.2014.
u 15:30

– Za sada vam to ne mogu otkriti, no mogu vam potvrditi da smo već u pregovorima oko idućeg protivnika. Ime će biti objavljeno kroz dan ili dva. Ono što vam mogu otkriti jest da će opet biti riječ o velikom borilačkom imenu.

Već najavljeni drugi dvoboj Mirka Filipovića i Pata Barryja ipak se neće održati – barem ne uskoro. Iako je Fight Site u nedjelju ekskluzivno donio potvrdu ovog meča na Glory 17 priredbi u Los Angelesu, situacija se doslovno promijenila preko noći; i to zbog zabrane atletske komisije

Fight Site vam ponovno ekskluzivno donosi potvrdu Fight Channelova vlasnika i Cro Copova managera Orsata Zovka da je dvoboj otkazan i da se već pregovara oko novog Filipovićevog protivnika. S obzirom na to da je Barry u svom Glory debiju stradao nokautom, atletska komisija mu je zabranila novi nastup u razdoblju od 70 do 90 dana. To u praksi znači da je Glory bio prisiljen Filipoviću promijeniti protivnika. O kome je riječ?

– Za sada vam to ne mogu otkriti, no mogu potvrditi da smo već u pregovorima oko idućeg protivnika. Ime će biti objavljeno kroz dan ili dva. Ono što vam mogu otkriti jest da će opet biti riječ o velikom borilačkom imenu koje će biti dostojno stajati na suprotnoj strani ringa Mirku Filipoviću. Cro Copu i meni je žao što do meča s Barryjem nije došlo, ali protiv pravila se ne može te smo svjesni da je sigurnost sportaša uvijek na prvom mjestu – rekao je Zovko. 

Podsjećamo, Barry je noćas na Glory 17 eventu u Denveru, gdje je debitirao za vodeću svjetsku kick-boksing promociju, doživio teško prizemljenje. Nakon 2 minute i 33 sekunde prve runde nepoznati Zack Mwekassa nokautirao ga je lijevim "upercutom". Prema pravilima za borilačke priredbe u SAD-u, nakon svake priredbe atletska komisija pojedine države odlučuje o suspenzijama. One ovise o težini ozljeda i drugih posljedica zadobivenih tijekom dvoboja. Zbog nokauta Barry je prisiljen odmarati se oko tri mjeseca.

>>Mirko Filipović u lipnju se bori protiv Pata Barryja!

Ključne riječi

Komentara 1

SE
sestrićna
18:02 05.05.2014.

obožavatelj nasljednika skh postaje vreća za nabijanje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije