NA METI KRITIKA

Ovaj igrač je najviše podbacio u derbiju: 'To što je učinio je nedopustivo za profesionalnog igrača'

Split: Utakmica HNK Hajduk - NK Varaždin u četvrtfinalu Supersport Hrvatskog nogometnog kupa
Zvonimir Barisin/PIXSELL
02.04.2024.
u 08:16

- I ono što je prije radio dobro sad radi loše. Ne znam što se s njim događa i mislim da je potrošio svoje kredite - napisao je nekadašnji Hajdukov kapetan

Nakon što su u subotu odigrali veliki derbi HNL-a, ove srijede od 19 sati susret u polufinalu Kupa na Poljudu će odigrati Hajduk i Dinamo. Podsjetimo, Dinamo je na prvenstvenoj utakmici slavio s 1:0 pogotkom Brune Petkovića i tako se probio do drugog mjesta ljestvice, sada s pet bodova manje od vodeće Rijeke. Ogled u Kupu igra se na jednu utakmicu, a pobjednik će proći u finale gdje će igrati s pobjednikom susreta Lokomotive i Rijeke koji počinje u 16 sati.

U Hajdukovim redovima na derbiju se nije posebno istaknuo Ismael Diallo. Mnogi ga vide kao tragičara Splićana. Zahvaljujući njegovoj pogrešci Dinamo je mogao postići i drugi pogodak, no potkraj poluvremena Baturina je pogodio stativu. Kritizirali su Dialla mnogi, a među njima i Hrvoje Vejić, kapetan zadnje šampionske generacije Hajduka, one iz sezone 2004./05.

- Ova greška je nepojmljiva za jednog profesionalnog igrača, za jednog igrača Hajduka. Ovdje uzima čistu loptu i zabija se u Baturinu bez ikakvog razloga. Na kraju možemo biti sretni što ovo nije bio gol jer taj gol bi nas toliko deprimirao da bi bilo teško odigrati drugo poluvrijeme. Imali smo malo sreće. Vidimo da se Diallu ponavljaju te greške iz utakmice u utakmicu. Od kad se vratio s Afričkog kupa to nije isti igrač. I ono što je prije radio dobro sad radi loše. Ne znam što se s njim događa i mislim da je potrošio svoje kredite - napisao je nekadašnji Hajdukov kapetan u kolumni na Dalmatinskom portalu.

Nakon dvostrukog programa Hajduka i Dinama, za splitsku momčad slijedi okršaj s Rijekom u nedjelju u 29. kolu HNL-a. Bit će to presudan dvoboj za momčad Mislava Karoglana koja još nije izgubila sve nade u to da će na kraju sezone postati prvak Hrvatske. Inače, od derbija i međusobnih ogleda momčadi koje se bore za naslov prvaka, u 33. kolu će, prve nedjelje u svibnju igrati Rijeka i Dinamo, također na Rujevici. 

Split: Utakmica HNK Hajduk - NK Varaždin u četvrtfinalu Supersport Hrvatskog nogometnog kupa
1/31
Split: Utakmica HNK Hajduk - NK Varaždin u četvrtfinalu Supersport Hrvatskog nogometnog kupa
1/15

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Komentara 7

BE
Belinda1987
09:29 02.04.2024.

Diallo je pogriješio i Dinamo je MOGAO dati drugi gol. Sarlija je pogriješio i Dinamo je DAO prvi gol. TKO JE GORI?

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
09:43 02.04.2024.

Hajduk vječno treći....

US
Uvijek SPREMAN
09:26 02.04.2024.

profesionalni nogomet možda Rijeka i Dinamo igraju ali Ajduk niti blizu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije