BITNO NAPREDOVALI

Ovo je poredak na tablici Lige prvaka poslije drugog kola. Evo na kojem mjestu se nalazi Dinamo

Champions League - GNK Dinamo Zagreb v AS Monaco
Antonio Bronic/REUTERS
02.10.2024.
u 23:26

Nakon 2-9 poraza od Bayerna, Dinamo je odigrao odličnu i vrlo hrabru utakmicu, dominirao i vodio s 2-0, a onda s dvije pogreške u završnici dopustio Francuzima da izbjegnu poraz.

U dvoboju 2. kola Lige prvaka nogometaši Dinama i Monaca su u Zagrebu odigrali 2-2 (1-0). Dinamo je poveo atraktivnim pogotkom Petra Sučića (45+3) na asistenciju Martina Baturine, koji je u 66. minuti fantastičnim solo-prodorom povećao na 2-0. Monaco je smanjio preko Ganca Mohammeda Salisua nakon velike pogreške vratara Ivana Nevistića, a u 90.minuti Švicarac Denis Zakaria je izjednačio iz kaznenog udarca.

Nakon 2-9 poraza od Bayerna, Dinamo je odigrao odličnu i vrlo hrabru utakmicu, dominirao i vodio s 2-0, a onda s dvije pogreške u završnici dopustio Francuzima da izbjegnu poraz.

VEZANI ČLANCI:

Dinamo s jednim osvojenim bodom trenutno se nalazi na 28. mjestu ljestvice. S obzirom na to da je nakon prve utakmice i blamaže od Bayerna bio 36. momčad, to znači da se nakon jednog kola popeo za čak osam mjesta.

Jako je važno za Dinamo da bude plasiran bolje od 25. mjesta. Prvih osam ekipa ide direktno u osminu finala, dok će momčadi od 16. do 24. pozicije razigravati za preostalih osam mjesta u nokaut fazi Lige prvaka. 

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
23:45 02.10.2024.

Žal mi je kak pesu...Monaco opče ni bil bolši...dva pogotka iz ničeg 🤦‍♂️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije