SAMO REMI U MAKSIMIRU

Ovo su komentari navijača Dinama nakon debakla protiv Shkupija, evo što pišu

Dinamo remizirao sa Škupijem u prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
20.07.2022.
u 07:36

"Kakav stručnjak nam trener dobro smo prošli. Bjelica bi ovo dobio 5, 6 razlike."

Dinamo je sinoć razočarao u prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka. Plavi su na startu europske sezone na Maksimiru odigrali samo 2:2 sa Shkupijem.

Tko će proći u treće pretkolo i po svemu sudeći igrati protiv Ludogoreca tako će odlučiti uzvratna utakmica za tjedan dana u Skoplju.

A navijači Dinama očekivano nisu zadovoljni partijom koju su sinoć pružili njihovi ljubimci. Evo nekih od komentara posjetitelja službenog Dinamova Facebook profila.

"Kakav stručnjak nam trener dobro smo prošli. Bjelica bi ovo dobio 5, 6 razlike."

"Ante Čačić nije pravi trener za Dinamo. Njegova taktika je zastarjela. Trebamo novog trenera prije nego što bude prekasno."

"Na vrijeme promijenite trenera dok se još stigne. Kasnije ce nam svima biti žao!"

"Livaković klupa, Oršić gađa reflektore."

"Oršić i Livaković preloši."

"Dajte više dovedite pravog trenera, ne znam zašto ste ovome dali novi ugovor na godinu dana? Uz ovakvu igru nemamo što raditi u Ligi prvaka. Igra troma, nema ideje, kakve gluposti rade, ja ne znam što oni rade na treninzima. A ovaj drugi gol možemo samo mi primiti. Trgnite se više."

"Nevjerojatna nonšalancija i neozbiljnost. Uzalud potraćenih dva sata života gledajući ovo."

"Kako Theophile može igrat ispred Lauritsena, Baturina duplo bolji igrač od Mišića, Menalo treba igrat u prvih 11 bez obzira što je Špikić odigrao odlične pripreme, Ljubičić nije bočni igrač i samo ga se troši bez veze. Oršić totalno van forme. Sve u svemu jako loše."

"Bit će pobjeda u Makedoniji, ali svi znamo da stručni kadar na klupi nije kompetentan za vođenje Dinama."

"Uz toliko mladih i poletnih trenera i stručnjaka, Vi postavite penzionera za trenera, pa neka nam je onda i igra takva.. Bit će prvenstvo opet zanimljivo, samo jer nemamo pravog trenera na klupi."

>> Pogledajte gaf tijekom prijenosa HNL-a

Ključne riječi

Komentara 18

ST
stefj
08:22 20.07.2022.

Loša taktika, već davno pročitana, nedostatak alternative, bitni igrači su izvan forme, pogledajte Oršića. Čačić radi iste greške u obrani kao i Krznar, dok u napadu/vezi nema kreatora... Sedlovski je jako dobro pročitao igru DInama, postavio 2 gromade na Petkovića, stalno je bio pod faulom, blokirao je Ivanušeca i Dinamo je ostao potpuno bezidejan... Na to dodati široko postavljenu obranu, izostanak presinga, slabo kretanje igrača i imate katastrofu koja je bila jučer. Ovo je veliki poraz Čačića, Makedonci su limitirana ekipa, a bila je puno bolja od DInama... Nije jasan taj mazohizam uprave Dinama, to maltretiranje igrača i navijača s lošim trenerima. Što se radi na treninzima? I Oršić i Ivanušec gađaju Mjesec, Špikić i Menalo ne mogu proći igrača na boku, cijela ekipa ne može napraviti presing na zadnji red protivnika, a zadnji red ne može iznijeti loptu kada protivik napravi presing... Nevjerojatno. Bjelica i Mamić bili su zadnji treneri, ovo sve poslije su katastrofe. Vraćamo se dobu kada su se raznim Jurčićima i sličnima parali živci i donoslla razočarenja navijačima.

BA
bacenheider
08:39 20.07.2022.

Cacic nema kapaciteta za vodenje Dinama.Uopce nemaju agresivnosti i na terenu glume velicine,a koje to nisu.Treba pod hitno trenera koji ce te zvijezdice natjerati da za vrijeme utakmice izgaraju.Uprava mora pod hitno reagirate jer u protivnom ce rastjerati navijace koji su se vratili.

CR
crocro
09:40 20.07.2022.

Kada sam stalno isticao da je Čačić jedan od najvećih svjetskih eksperimentatora i kalkulatora a uz to slab motivator, onda su mi se brisali komentari i upucavali minusi. A to sam rekao za njega kada je s Dinamom osvojio titulu prvaka HNL-a gdje uopće nije imao nikakve zasluge. Dajte se sjetite zašto je otpušten iz Dinama, pa za nagradu opet vraćen u Dinamo. Pa da, i to ističem da Čačiću Bjelica može biti idol. I što očekivati od nastavka europskog pohoda. Da kojim slučajem u iščeprkaju jadnu pobjedu u Makedoniji ( a to je upitno), kako se nositi s jačim klubovima koji dolaze. A sve je, ako, ako.... Dinamo bi ovako igrao i da uopće nemaju trenera. I sada će biti onih koji se ne slažu samnom, a i ne moraju, sve će doći na svoje, kako će sijati, tako će i žeti. Ali s ovim oscilirajućim i kalkulatorskim i eksperimentatorskim trenerom, kako očekivati europski uspjeh? A i ponovljeni uspjeh u HNL-u teško će se potvrditi ako Dinamo ne unese velike promjene u svoj sastav, od trenerskih do igračkih a i "višestoljetnu" upravu valja raspustiti jer ne daje rezultate koje navijači očekuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije