ozlijeđeni napadač

Owen: Bit će mi čudno ne igrati na SP-u

Micheal Owen
AFP
22.05.2010.
u 14:06

Napadač Manchester Uniteda Michael Owen, koji je zbog ozljede zadnje lože nije igrao od početka ožujka, kaže da će ga tijekom skorašnjeg Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici prožimati neobičan osjećaj jer nije u reprezentaciji.

Za Owena je kobna bila utakmica finala Carling Cupa na Wembleyju protiv Aston Ville. Owen je iznenađujuće zauzeo mjesto u prvom sastavu u tom dvoboju, ispred Waynea Rooneyja, te je i zabio gol za izjednačenje na 1:1. No, krajem je zbog ozljede morao napustiti igru zbog ozljede, koja je definitivno označila kraj njegovih nadanja da će ga izbornik Engleske Fabio Capello uvrstiti na popis za Mundijal.

- Igrao sam na zadnjih pet velikih natjecanja za Englesku. Iako u zadnjih godinu ili dvije godine nisam igrao za nacionalnu momčad, i dalje sam osjećao kao da joj pripadam. Stoga će mi biti čudan osjećaj ne otputovati u Južnoafričku Republiku - priča Owen.

Najveća odgovornost u engleskoj reprezentaciji tijekom Mundijala ležat će na Owenovom klupskom suigraču Wayneu Rooneyju.

- Jako sam sretan zbog njegovih sjajnih igara i velikog napretka. Jednako sretan kao i svi osim njegove obitelji, koja je još sretnija. Zanimljivo, Wayne mi je jednom rekao da je tijekom Svjetskog prvenstva 1998. godine u Francuskoj, kada je imao 12 godina i igrao je nogomet u svom dvorištu, nastojao mene oponašati i biti poput mene - otkrio je Owen.

Komentara 3

EU
EUPatriot
14:49 22.05.2010.

Owen: Bit će mi čudno ne igrati na SP-u Bilić: Ja i moji dečki se potpuno slažemo sa Michaelom...

OB
-obrisani-
18:15 22.05.2010.

Eh,pa sad bit ce mu cudno...Nije bio ni na EP-u ...!! Ti slov.suti...vi ionak idete samo da va guzi*a puta vidi...Necete ni u osminu stici,eto vas kuci prije neg si KEKS rekao... :-))

OB
-obrisani-
19:18 22.05.2010.

A Mojca se uvijek \"slozi\" sa nama i uvijek je zadovoljena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije