HRVANJE

Pavel Puklavec u borbi za broncu na Europskom prvenstvu

Reprezentativci Hrvatske u hrvanju pripreme odrađuju u Gospiću
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
02.04.2022.
u 23:43

Priliku za osvajanje odličja u subotu je imao Antonio Kamenjašević koji je kroz repesaž došao do borbe za broncu, ali ga je u tom meču pobijedio Bugarin Aik Mnatsakanian (4-0)

Hrvatski hrvački reprezentativac Pavel Puklavec borit će u se nedjelju za bronačno odličje na Europskom prvenstvu u Budimpešti u kategoriji do 72 kg grčko-rimskim načinom, nakon što je u subotu poražen u polufinalu od Mađara Roberta Attile Fritscha. 

Na putu do polufinala Puklavec je svladao Moldavca Valentina Petica (3-1) i Poljaka Gevorga Sahakyana (10-0). Suparnika u borbi za broncu saznat će u nedjelju, a to će biti pobjednik dvoboja Finca Peltokangasa i srbijanskog hrvača Arsalana.

Priliku za osvajanje odličja u subotu je imao Antonio Kamenjašević koji je kroz repesaž došao do borbe za broncu, ali ga je u tom meču pobijedio Bugarin Aik Mnatsakanian (4-0).

U kategoriji do 82 kg Filip Šačić došao je do četvrtfinala, a potom u izjednačenoj borbi tijesno izgubio od Nijemca Pascala Eiselea.

Matej Mandić (do 87 kg) i Marko Koščević (130 kg) poraženi su u prvom nastupu.

>> Skupina Hrvatske na SP-u:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije