Četiri komada Furiji

Pepe Reina "darivao" Argentinu

'Spain's goalkeeper Pepe Reina reacts after being failing to avoid the third goal from Argentina by forward Carlos Tevez, during their friendly football match at the Monumental stadium in Buenos Aire
Reuters
08.09.2010.
u 17:11

Vicente del Bosque napravio je pogrešku i sad zacijelo zbog toga čupa ono malo kose što je još ima.

Na nesreću izbornika španjolske reprezentacije, njegova je momčad izgubila u prijateljskoj utakmici, ali taj poraz (4:1) u Buenos Airesu od Argentine nije mu trebao. A najviše je pogriješio kad je odlučio Ikera Casillasa ostaviti na klupi, a među vratnice poslao Pepea Reinu.

Već u prvih 13 minuta primio je dva pacerska pogotka (Messi i Higuain), a onda nakon pola sata definitivno je postao tragičar kad je pao preko lopte i pomogao Tevezu da zabije i treći pogodak za Argentinu.

Poraz je pokušao ublažiti Llorente, ali je na kraju Agüero zabio za konačnih 4:1. Argentina tako sad malo lakše diše, Maradonin nasljednik Sergio Batista dobro je krenuo.

A svjetski prvaci s Casillasom, Xavijem i Torresom na klupi, bez Puyola, ipak nisu nepobjedivi. Barem u prijateljskim utakmicama, no kad dođu natjecateljske, opet će biti favoriti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije