RASPRAVA NA MREŽAMA

Perišić otkrio svog favorita za Zlatnu loptu. Navijači poludjeli: 'Na čemu je on? Glupost!'

Hamburg: Susret Hrvatske i Albanije u 2. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
16.07.2024.
u 11:34

"Ova nagrada se nekad dodjeljivala najboljim igračima u tom trenutku ili onima koji su pružali najbolje partije u toj godini ili sezoni. Carvajal ni u jednom trenutku nije bio najbolji na svijetu", stoji u jednom od komentara

Španjolska nogometna reprezentacija je po četvrti puta u povijesti uzela naslov prvaka Europe. Ovog su puta u finalnoj utakmici Eura 2024. svladali Englesku rezultatom 2:1 te tako ponovo srušili nade otočana da će se "nogomet vratiti kući". Preostaje još dodjela Zlatne lopte za najboljeg igrača, a ovakav ishod Europskog prvenstva bitno je utjecao na omjere snaga među favoritima.

Svojeg dobitnika ima i hrvatski reprezentativac Ivan Perišić koji je otkrio tko je njegov ovosezonski broj jedan. Hajdukov igrač se javio nakon utakmice i putem Instagrama poručio:  "Ruiz je MVP, a Carvajal Zlatna lopta. Čestitam, zasluženo." Oba spomenuta igrača bila su strijelci golova u utakmici Španjolske i Hrvatske u prvome kolu grupne faze natjecanja. Prema kladionicama Carvajal je četvrti na listi za prestižnu nagradu. Favorit je Vinicius Junior, a drugo mjesto zauzima Rodri. Treći je Jude Bellingham, dok je na petome mjestu Lamine Yamal.

GALERIJA Modrić oduševio navijače u Mostaru! Pogledajte kako su reagirali kada se pojavio

Hamburg: Susret Hrvatske i Albanije u 2. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
1/17

Na Perišićevu su objavu naišli i ljudi iz ESPN-a te je podijelili na svome profilu na X-u. Ispod te objave javio se niz navijača koji se ne slažu sa procjenama hrvatskog nogometaša. "Perišić mora biti na nečemu ako misli da Carvajal ima šansu osvojiti Zlatnu loptu. Ipak, jasno nam je da su on i Dani jako dobri prijatelji pa je zato toliko pristran", napisao je jedan od korisnika.

"Evo zašto nikad ne shvaćam ozbiljno bivše igrače Tottenhama", a s njime se slaže i drugi koji navodi: "Nemojte Perišića shvaćati preozbiljno." Jedan je pak u komentarima potegnuo već staro pitanje o kriterijima dodjele. "Glupost! Ova nagrada se nekad dodjeljivala najboljim igračima u tom trenutku ili onima koji su pružali najbolje partije u toj godini ili sezoni. Carvajal ni u jednom trenutku nije bio najbolji na svijetu. Zašto je ovo postala nagrada za momčadi", zapitao se u svome komentaru.

Foto: Instagram screenshot

VIDEO Hrvatska nogometna reprezentacija više nije u TOP 10 na svijetu. To bi mogao biti veliki problem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije