Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKOLA ČAVLINA

Peto pojačanje na Opus Areni: Osijek je doveo mladog vatrenog i ponajboljeg golmana HNL-a

NK Osijek
29.06.2024.
u 14:23

U prošloj sezoni Čavlina je nastupio u 35 službenih utakmica i pritom je 12 puta sačuvao mrežu netaknutom. Po ocjenama mnogih je među najboljim golmanima u HNL-u iako su mu tek 22 godine.

Prvi vratar mlade U-21 reprezentacije Hrvatske, Nikola Čavlina novi je član Nogometnog kluba Osijek! Nakon što je dvije sezone bio vrlo zapažen na vratima Lokomotive, sljedećih godinu dana provest će među Bijelo-plavima. Naime, Dinamo je ovoga ljeta iskoristio i aktivirao otkupnu klauzulu koju je prethodno usuglasio s Lokosima i sada je dogovorena posudba kod nas do lipnja 2025.

U prošloj sezoni Čavlina je nastupio u 35 službenih utakmica i pritom je 12 puta sačuvao mrežu netaknutom. Po ocjenama mnogih je među najboljim golmanima u HNL-u iako su mu tek 22 godine, objavio je Osijek na web stranicama. 

VEZANI ČLANCI:

- Posebno sam zahvalan sportskom direktoru Boti na ukazanom povjerenju. Izrazio je veliku želju da me dovede u Osijek, pričali smo dosta o svemu i na meni je bilo jedino da kažem – pristajem. Da, brzo sam se i rado odlučio za tu opciju. Presretan sam što sam došao ovdje jer mi je i otac više puta ispričao sve najbolje o klubu i ljudima koji u njemu rade. Sada je na meni pokazati zašto sam ovdje i zbog čega je direktorov izbor pao na mene - rekao je Čavlina.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije