HSV

Petrić: Osjećam se kao magarac, već mi je dosta poraza

petric
Reuters/Pixsell
19.09.2011.
u 19:27

Nogometaši HSV-a i prošli su vikend razočarali svoje navijače. Domaći poraz od Borussije (M) u 6. kolu Bundeslige zadržao ih je na posljednjem mjestu ljestvice.

Komentara 3

KN
knin95
19:51 19.09.2011.

Bice bice Mladjo! Uskoro leti trener pa onda i golman. A i ti se moras polako probudit.

VI
virkom
23:08 19.09.2011.

Evo! Odletio je - KONACNO!!! Navodno bi se trebao ponovo u HSV vratiti Huub Stevens. To bi bila super stvar.

SA
SajamTastine
15:13 21.09.2011.

To je ok prica, i hvala na njoj. Ali: danas je Hrvatska nogometna reprezentacija skocila s 10. na 9. mjesto na FIFA rang ljestvici! To uopce nije ni pomenuto od strane vecernji.hr!! Jos manje je pohvaljena reprezentacija za dosadasnji uspjeh u kvalifikacijama (prvi smo u skupini, s dvije utakmice do kraja), i jos manje je netko cestitao izborniku Slavenu Bilicu i njegovom stozeru na ovom uspjehu! Dobro je Niko Kranjcar rekao nakon pobjede nad Izraelom: \"Ima onih koji bi voljeli da se Hrvatska ne plasira na EP\". Mediji ili pojedini novinari, kao da su u rukama takvih neprijatelja i kao da su najveci neprijatelji same nogometne reprezentacije. Koja klasa od novinarstva!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije