Berliner Kurier

Petrić se vraća već u srijedu!

Mladen Petrić
AFP
01.12.2009.
u 21:44

Nakon osmotjedne pauze zbog ozljede gležnja desne noge hrvatski nogometaš HSV-a Mladen Petrić spreman je ponovno igrati natjecateljski nogomet.

Na travnjak bi se hrvatski reprezentativni napadač mogao vratiti već sutra, kada HSV na svom stadionu dočekuje bečki Rapid u dvoboju petog kola Europa lige.

Prema pisanju Berliner Kuriera, Petrić se nalazi u kadru i u dvoboj će krenuti kao jedan od pričuvnih igrača na klupi Bruna Labbadije. Obzirom da je Labbadia na samo jednome sigurnom raspoloživom napadaču, Šveđaninu Marcusu Bergu, nije nemoguće da 28-godišnji Hrvat doista zaigra.

Pobjedom bi HSV osigurao nastup u 1/16 finala Europa lige.

Komentara 1

MA
maretipe
00:22 02.12.2009.

Polako Mladene gdije si navalijo HSV je jako lose sa igracima prvo ti dobro ozdravi nista na silu.Poslje ako se teze povredis niko ti nece reci hvala nego ce ti nabiti nogu u guzicu koristi MOZAK ane snagu i pogresne slusati rad glavom ovako si pravi igrac i u dobrom klubu ali se nr treba zuriti kadozdravis imaces priliku da sedokazes i to je vise vrijedno nego bilo sta gledaj Olica da se nije vratijo ovkim stilom u zimu bi moro od njih otici ali sad imaju problem nemogu ga oterati inace bi to jako rado napravili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije