RUSKI TENISAČ

Pobjeda Medvjedeva nakon mjesec i pol izbivanja

Daniil Medvjedev
Reuters/Pixsell
04.08.2022.
u 09:47

Proslavio je u Meksiku i svoju 250. pobjedu na Touru protiv 21-godišnjim australskim kvalifikantom.

Prvi tenisač svijeta Rus Daniil Medvjedev pobjednički se vratio nakon mjesec i pol dana izbivanja, svladavši Australca Rinkyja Hijikatu sa 6-4, 6-3 na ATP turniru na tvrdoj podlozi u meksičkom Los Cabosu.

Medvjedev je ostao bez nastupa na Wimbledonu nakon što su organizatori odlučili zabraniti igranje Rusima i Bjelorusima nakon invazije ruske vojske na Ukrajinu,pa  nije igrao od četvrtfinala turnira na Mallorci 23. lipnja.

Proslavio je u Meksiku i svoju 250. pobjedu na Touru protiv 21-godišnjim australskim kvalifikantom.

"Netko mi je rekao da će se to dogoditi, inače ne bih znao da sam došao do 250.Osjećaj nije bio loš. Mogao sam napraviti više breakova, ali kad pobijediš, to je u redu", rekao je Medvjedev, koji nije igrao meč na tvrdim podlogama od u Miamija.

Rus se u sljedećem kolu sastaje s Litvancem Ricardasom Berankisom (98. na svijetu).

Ključne riječi

Komentara 1

MI
Mixy
11:17 04.08.2022.

Na njegovom primeru se vidi sva nelogičnosti i besmislenost uplitanja politike u sport. Zabranili mu nastup na Wimbledonu i time mu obezbedili prvo mesto na ATP listi dok aktuelni prvak bez obzira na osvajanje Wimbledona gubi prvo mesto. Ko razume, shvati će...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije