BRANIČ CITYJA I HRVATSKE

Pogledajte kako se Gvardiol ponio prema mladoj navijačici, ovo mu neće zaboraviti

Zagreb: Okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
16.11.2023.
u 09:55

"Jedva čekam uokviriti ovaj Gvardiolov dres. Hvala ti što si stao zbog mene. Bilo je zadovoljstvo upoznati te", napisala je Lawler na Instagramu

Joško Gvardiol prošlog je ljeta prešao u redove Manchester Cityja brzo osvojivši simpatije navijača ovog popularnog engleskog kluba. Posebno je stekao naklonost mlađe publike.

Chloe Lawler jedna je od mlađih navijačica Manchester Cityja, a nedavno je objavila što joj se dogodilo kada je susrela Gvardiola. Djevojka je našeg nogometaša zamolila za autogram, a on joj je dao i više od toga. Naime, uručio joj je svoj potpisani dres.

"Jedva čekam uokviriti ovaj Gvardiolov dres. Hvala ti što si stao zbog mene. Bilo je zadovoljstvo upoznati te", napisala je Lawler na Instagramu.

VEZANI ČLANCI:

Gvardiol je ovoga ljeta prešao u Manchester City za 90 milijuna eura, čime je postao najskuplji branič u povijesti nogometa. Naš nogometaš, 21-godišnjak, do sada je za momčad Pepa Guardiole odigrao devet utakmica.


 

 
 

Komentara 1

VK
vk52
17:21 16.11.2023.

Majstore kapa do poda.tako se ponasaju pravi Hrvati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije