Srdačna dobrodošlica

Pogledajte neobičan video kojim je Trabzon pozdravio Oršića: Kuha i poslužuje tradicionalno jelo

Oršić
Foto: Screenshot twitter
01.07.2023.
u 00:16

U Engleskoj se Mislav Oršić nije dobro snašao, a premda je klub njegov transfer zamislio kao priliku da se popravi rezultat, ipak su ispali iz prve lige. Bivši hrvatski reprezentativac sada će s starim i novim trenerom Nenadom Bjelicom pokušati osvojiti tursku ligu

Bivši hrvatski reprezentativac i donedavni član Southamptona, Mislav Oršić, postao je novi igrač Trabzonspora kojeg vodi hrvatski trener Nenad Bjelica. Bjelica ga je doveo i u Dinamo u kojem je svojom igrom dospio do kockastoga dresa hrvatske nogometne reprezentacije.

U Engleskoj se Oršić nije dobro snašao, a premda je klub njegov transfer zamislio kao priliku da se popravi rezultat, ipak su ispali iz prve engleske lige, dok će Oršić svoju priliku tražiti na turskim travnjacima u društvu svog starog trenera. Engleski klub dobio je četiri milijuna eura odštete, no više od toga za sada nije poznato.

Trabzonspor je u petak putem službenih kanala pozdravio hrvatskog igrača objavom videa u kojem priprema tradicionalno jelo pa ga servira na stol i navijačima čestita Bajram.

VEZANI ČLANCI:

Navijači su ga osobito srdačno dočekali. ''Hvala vam puno na toploj dobrodošlici. Jako sam sretan što sam ovdje. Nadam se da ćemo imati dobru sezonu. S Nenadom Bjelicom sam već radio. On je najviše pridonio mom prelasku u Trabzonspor. Nisam puno razmišljao o gradu u koji dolazim, došao sam igrati nogomet'', rekao je iznenađeni Oršić u četvrtak prilikom dočeka.

VIDEO Druga strana izvođenja jedanaesteraca. Zna se dogoditi da netko kaže: 'Šefe, ja ne bih pucao

Komentara 1

Avatar babinjak1984
babinjak1984
09:54 01.07.2023.

Sretno!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije