Dinamo se provukao

Pogledajte sve penale, prvi promašaj Novigrada će vas nasmijati

Novigrad - Dinamo
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/9
31.10.2017.
u 16:48

Dinamo može biti sretan što je prošao dalje, a igrači Novigrada ponosni na svoju predstavu.

Nogometaši Dinama plasirali su se u četvrtfinale Hrvatskog nogometnog kupa, ali puno teže od očekivanog. NK Novigrad, pretposljednja momčad Druge HNL, odigrao je hrabru, junačku utakmicu i skupo prodao kožu.

Nakon 120 minuta utakmice bilo je 0:0, a modri su bili bolji u izvođenju jedanaesteraca. Doduše, niti jedna momčad ne može se pohvaliti da ih je izvela dobro: Dinamo je promašio dva, a Novigrad čak tri!

 

I to su sva tri otišla iznad gola. Posebno se istaknuo udarac Kristiana Batelića koji je bio poprilično smiješan.

No, u svakom slučaju, Dinamo može biti sretan što je prošao dalje, a igrači Novigrada ponosni na svoju predstavu.

Komentara 12

ZL
ZlatkoRibaric
17:10 31.10.2017.

Rutinski... lagano na penale!

VA
valentin2017
09:20 01.11.2017.

"Novinarska inteligencija" VL uključila se iz jala i jada. Možete svi vi Dinamu pop.... Dinamo ide dalje a vi kmećite i dalje. Pogledajte tablice prve i druge lige pa pametujte o Dinamu. O Mlađim uzrastima da i ne govorimo. Zato Večernji živi ti nama vječno. Barem se imamo s kim sprdati. Hvala

Avatar Abcda
Abcda
18:23 31.10.2017.

Da ne trazim ; koji je ovo Novigrad ? Istarski ili onaj iz zaledja Zadra ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije