REZIME UTAKMICE

Policija objavila koliko je navijača privedeno na derbiju, najviše zbog pirotehnike i alkohola

Dinamo i Hajduk sastali se u 6. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
14.09.2024.
u 10:33

"Ukupno privedeno 19 osoba (14 pirotehnika, 3 alkohol, 1 JRM, 1 ulaznica)", navodi se kratko u noćašnjoj u objavi.

Devetnaest je osoba privedeno tijekom utakmice Dinamo-Hajduk koja se igrala u petak navečer na zagrebačkom stadionu Maksimir, izvijestilo je  Ministarstvo unutarnjih poslova na platformi X.

"Ukupno privedeno 19 osoba (14 pirotehnika, 3 alkohol, 1 JRM, 1 ulaznica)", navodi se kratko u noćašnjoj u objavi.

Inače, jedini gol postigao je Marko Livaja u 70. minuti. Nakon siromašnog prvog poluvremena tijekom kojega praktički nije bilo niti jedne prilike, utakmica se rasplamsala sredinom nastavka. Prvu veliku priliku imao je Dinamo u 67. minuti no Kulenović je glavom pucao pored vrata.

Hajduk je poveo u 70. minuti, nakon izgledne situacije u kaznenom prostoru nakon udarca iz kuta lopta je stigla do Prpića koji je sa 30-ak metara od rata lucidno prebacio Dinamovu zadnju liniju iza koje je utrčao Livaja i u padu udarcem iz prve pogodio drugi kut nemoćnog Nevistića.

Ubrzo potom je Dinamo stvorio dvije velike prilike za izjednačenje, ali Pjaca u 74. i Rog u 76. minuti nisu bili precizni iz izglednih situacija.

U 80. minuti uslijedila je bakljada navijača Hajduka koji su time izazvali 10-minutni prekid jer je dim uvelike smanjio vidljivost na travnjaku. Po nastavku utakmice Dinamo je u osmoj minuti nadoknade imao još jednu sjajnu situaciju, no udarac Roga sa 10-ak metara je blokiran i završio je u korneru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije