NOVO POJAČANJE

Posao godine na Rujevici: Dinamo kupuje najvećeg Rijekinog dragulja u višemilijunskom transferu

Šibenik: HNK Šibenik protiv HNK Rijeka u 19. kolu Prve HNL
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
13.02.2023.
u 12:28

Ante Čačić uvidio je kako mu trebaju pojačanja u napadu, sprema se 'bomba' u Maksimiru

Hrvatski prvak Dinamo odlučio se pojačati u ofenzivnom dijelu pa je kontaktirao Rijekinog napadača Matiju Frigana koji se nalazi na pregovorima u Maksimiru. Tu vijest doznao je portal 24 sata, navode kako su ga tražili pojedini talijanski klubovi poput Leccea, Verone i Lazija te američki Portland koji je već ranije kupio stopera Darija Župarića.

Transfer ne bi trebao ići ispod pet milijuna eura, što bi mogao biti i transfer godine što se tiče HNL-a. Frigan sjajno nastupa za riječkog prvoligaša, jedan je od najvećih napadačkih potencijala u našem prvenstvu, fizički je i trkački vrlo moćan. 

Jakirović ga vidi kao centralnog napadača, a upravo bi to trebao igrati u Maksimiru nakon lošije forme Brune Petkovića, odnosno odlaska Mislava Oršića u engleski Southampton. 

Matija Frigan ove je sezone u HNL-u u 13 nastupa zabio sedam golova, a bio je igrač utakmice i u Jadranskom derbiju na Poljudu, kada je zabio gol za 2-0. Podsjetimo, riječ je o nogometašu koji ima tek 19 godina. 

Standings provided by Sofascore

 

Komentara 2

Avatar mlijeko
mlijeko
12:58 13.02.2023.

Marin je bolji od njega a on na posudbi u Rijeci.

BE
Berri
16:24 13.02.2023.

Dinamo ne zna što s Drmićem, a onda ne znam što bi s Friganom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije