OTPISANI SE VRAĆA

Povratak igrača koji je bacao u očaj? Iz Barcelone stigao u Zagreb i želi u Dinamo

Zagreb:  Dinamo i Gorica na Maksimiru igraju zadnje, 36. kolo HNL-a
MarkoLukunic
11.10.2023.
u 09:42

Iako su igrači Sergeja Jakirovića uspjeli donekle vratiti mir pobjedom protiv Istre, u Dinamu dosta toga ne funkcionira, posebice u obrani, u kojoj se osjeti nedostatak Josipa Šutala

Dok hrvatska nogometna javnost željno iščekuje utakmicu protiv Turske u Osijeku za dva dana, prvak Hrvatske Dinamo tijekom reprezentativne pauze pokušava dodatno osnažiti momčad za utrku s Rijekom i Hajdukom.

Iako su momci Sergeja Jakirovića uspjeli donekle vratiti mir pobjedom protiv Istre, u Dinamu dosta toga ne funkcionira, posebice u obrani, u kojoj se osjeti nedostatak Josipa Šutala.

Dinamo je na pragu povratka braniča kojeg se odrekao ovo ljeto kada mu je istekao ugovor s modrima, ali Kevin Theophile-Catherine nije uspio pronaći novi klub.

Francuski branič nakon odlaska iz Dinama neko je vrijeme proveo u Barceloni, gdje je pokušao pronaći novi angažman, ali 33-godišnjak nije imao upita za njegove usluge.

I onda se pojavio Dinamo, koji želi povratak Theophilea na Maksimir, pišu Sportske novosti. Francuz je sad već neko vrijeme u Zagrebu, gdje je trenirao s članom stručnog stožera Jakirovića, kondicijskim trenerom Stipom Marinom.

Theophile je nekoliko puta znao maksimirske tribine baciti u očaj, ali kako postoji vidljiv propuh u obrani Dinama, Sergej Jakirović ne bi se protivio povratku iskusnog braniča.

Komentara 8

EJ
ejStef
14:39 11.10.2023.

Da, kiksao je Teofil na nekim utakmicama, no ovo što je Boško Šutalo napravio na svakoj utakmici, to je ispod svake kritike. Od krivog postavljanja, preko krivih procjena, pa sve do direktnih grešaka. Najmanje jedan gol primljen po utakmici može se direktno pripisati Šutalu... Šutalo i Nevistić su jako puno koštali Dinamo ove sezone, previše. Nevistić je u svim utakmicama skupio možda jednu obranu. U svima skupa u kojima je igrao. Šutalo je apsolutno na svakoj utakmici kiksao više puna, uvijek najmanje jedan gol... Da li stvarno može biti gore od toga?

Avatar OFA N AFO
OFA N AFO
10:37 11.10.2023.

teški kikser koji ne igra već pola godine. bolje je istrpiti greške mladih igrača da vrate samopouzdanje, barem do zimskog prijelaznog roka (pa onda vidjeti o pojačanjima) nego dovesti (skupog) mačka u vreći

IV
ivica.vranjic
05:22 12.10.2023.

Znači do tud je došlo da je i ovaj dobar? Sakupljači perja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije