IZJAVILA ZA STRANE MEDIJE

Poznata plavuša razotkrila Đokovića: Novak je cijepljen?!

Novak Djokovic remporte sa place en demi finale face à Matteo Berrettini lors des internationaux de France de Roland Garros à Paris
Foto: JB Autissier/PIXSELL
1/2
10.11.2021.
u 18:09

Bivša austrijska tenisačica zna što nitko ne zna?!

Barbara Schett, bivša austrijska tenisačica,  šokirala je svjetske medije izjavom za tamošnji Kleine Zeitung da je srpski tenisač i svjetski broj jedan Novak Đoković ipak cijepljen protiv koronavirusa, jer drugačije ne bi mogao igrati na turniru u Parizu koji je osvojio za vikend.

- Novak Đoković je odavno cijepljen - kratko je rekla za austrijske novine.

Nekada tenisačica, a danas TV komentatorica na kanalu Eurosport otkrila je tako, ako nije lagala, veliku tajnu koju sam Novak nije htio nikome otkriti jer ga je ljutilo što se ljudi dijele na 'cijepljene i necijepljene'.

Proteklih tjedana, a i mjeseci bila su velika pitanja u medijima o tome trebaju li se svi sportaši pa tako i tenisači cijepiti za svoja natjecanja, a tenisači su došli u fokus zbog približavanja dobro poznatog Australian Opena na kojemu bi Đoković trebao braniti naslov višestrukog osvajača.

Podsjetimo, Novak Đoković sam nikada decidirano nije rekao da je protiv cijepljenja, ali je uvijek isticao da svako ima pravo odlučiti što želi učiniti sa svojim tijelom. 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Mad Rascal
Mad Rascal
18:47 10.11.2021.

Ne znam kakva su pravila bila za taj turnir u Parizu, a da je cijepljenje bilo obavezno kao sto ova plavusa tvrdi, to bi znali svi svjetski mediji a ne samo ona!

RU
rucna
19:55 10.11.2021.

Sigurno je da je Djokovic u sistemu osoba koje imaju QR dokaz da je cijepljen, najmanje dva puta, ali da li je zaista cijepljen, e to je vec drugo pitanje. U Parizu se na tome nije javno inzistiralo, a u Australiji se inzistira.

DU
Deleted user
19:55 10.11.2021.

Mala laž za trenutak slave. Ima nas svakakvih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije