sedmi puta prvak

FOTO Novak objavio rijetko viđenu obiteljsku fotografiju, a Jelena poslala emotivnu poruku svome 'vuku'

Cerrado.*K LAS ROMANTICAS VACACIONES DE NOVAK DJOKOVIC EN MARBELLA
(U326792_058.JPG)/Gtres/PIXSELL
09.11.2021.
u 22:33

I Novak i Jelena su objavili fotografiju s djecom, vjerojatno upravo s te proslave. Dok je Novak tek 'repostao' Jelenu, ona je poslala snažnu poruku svome suprugu

Prvi tenisač svijeta, Srbin Novak Đoković po sedmi je put u karijeri osvojio ATP turnir iz serije "Masters 1000" u pariškoj dvorani Bercy, on je u finalu nadigrao drugog igrača svijeta Rusa Danila Medvedeva sa 4-6, 6-3, 6-3.

Upariškoj dvorani Bercy Novak Đoković po sedmi je put u karijeri osvojio ATP turnir iz serije "Masters 1000", a uskoro ga čeka ATP u Torinu. Srpskom igraču, koji je još u subotu osigurao "broj 1" na ATP ljestvici na kraju godine, ovo je ukupno 86. osvojeni turnir u karijeri. Novu pobjedu će proslaviti sa suprugom Jelenom i njihovom djecom i rekao je kako će se svi zasladiti nekom dobrom tortom i zaplesati uz dobru glazbu.

I Novak i Jelena su objavili fotografiju s djecom, vjerojatno upravo s te proslave. Dok je Novak tek 'repostao' Jelenu, ona je poslala snažnu poruku svome suprugu:

Ponosni klinci i mama na najboljeg tatu na svijetu. I to sedam puta! Opet šampion. Sedam puta i još brojimo! Pitanje dana: Kako ćemo svi mi uspjeti držati korak s ovim našim neustrašivim vukom? Meni je srce preskakalo kao loptica mrežu. Idemo, Novak! 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije