BILD

Pranjić najgori u porazu Bayerna

Danijel Pranjić
Nenad Drmić
04.11.2009.
u 13:12

Najčitaniji njemački dnevnik Bild ocijenio je mizernim ocjenama učinak Bayernovih nogometaša u domaćem porazu (2-0) od francuskog prvaka Bordeauxa u četvrtom kolu Lige prvaka.

Najgore su pritom prošli, s najnižim šesticama, kapetan Mark van Bommel i hrvatski reprezentativac Danijel Pranjić:

“Trebao je trkom nadoknaditi izostanak Thomasa Müllera. Međutim, nije ga dostojno zamijenio. Generalno, od Hrvata nije došla niti jedna dobra akcija”, piše u obrazloženju očajne ocjene dodijeljene 28-godišnjem veznjaku.

Većina Bayernovih nogometaša zaradila je jedva prolazne petice, samo nekoliko njih četvorke, dok je jedini solidan po Bildu, s ocjenom tri, bio nizozemski ljevonogi napadač Arjen Robben.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
17:27 04.11.2009.

bayern ima cak i u crnoj rezervi puno boljih igraca od pranjica bilo bi mu vrijeme da pocne kontat da njemacka liga nije nizozemska odtkad je doso u bayern jos nije ni jednu kvalitetnu utakmicu odradio smece

RU
Rugovit
15:10 04.11.2009.

O Pranjićevoj \"kvaliteti\" dovoljno govori podatak da je sam platio dio transfera u Bayern.

KA
kakodane2
15:37 04.11.2009.

Rugoviti a zaboravio si da je Bayern ipak platio 7.000.000€ a Pranjić \"samo\" 700.000€. što nije puno obzirom da mu je preostali iznos mnogostruko veći od toga.... U svakom slučaju PRanjić je dobar igrać no ne na poziciji lijevog bočnog, to mu je neprirodna pozicija za koju između ostalog nema niti konstituciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije