ATLETICO SLAVIO 2:0

Šok za Barcelonu! Simeoneovi ratnici poslali kući branitelja naslova

Atletico - Barcelona
Foto: Reuters
1/11
13.04.2016.
u 22:39

Još se jednom pokazalo da Kataloncima nikako ne leži igra ratnika Diega Simeonea koji su se večeras borili kao lavovi

Kakva šokantna večer za Barcelonu. Branitelj naslova je ispao u četvrtfinalu Lige prvaka nakon što je u uzvratnoj utakmici četvrtfinala na Vincente Calderonu izgubio od Atletico Madrida s 2:0 (prva utakmica 2:1 za Barcelonu).

Još se jednom pokazalo da Kataloncima nikako ne leži igra ratnika Diega Simeonea koji su se večeras borili kao lavovi. S druge strane, nije to bila dobra partija Barcelone koja će se na kraju s pravom žaliti na suđenje.

Junak Atletica je Griezmann koji je zabio oba pogotka. Prvi je stigao u 36. minuti kada je Saul ubacio, Alba zaspao, a napadač Atletica glavom matirao Ter Stegena.

Barcelona je u nastavku stisnula i pokušala doći do izjednačenja. No, u 87. minuti uslijedila je kontra domaćina. Iniesta je igrao rukom u svom šesnaestercu, a sudac Rizzoli pokazao na bijelu točku. Griezmann je bio siguran iako je Ter Stegen pogodio stranu.

Sporni trenutak utakmice stigao je u sudačkoj nadoknadi. Gabi je igrao rukom, na snimci se jasno vidi da je to bilo u šesnaestercu Atletica, no Rizzoli je dosudio slobodni udarac na 16 metara. Messi je tukao preko gola i Barcelona se oprostila od Lige prvaka.

Ivan Rakitić bio je u početnom sastavu Barcelone i igrao do 64. minute kada ga je zamijenio Arda Turan. 

Barcelona, za koju mnogi kažu da je trenutačno najbolja momčad na svijetu, tako neće postati prva momčad koja će obraniti naslov u Ligi prvaka.

U drugoj utakmici večeras Bayern je odigrao 2:2 kod Benfice i s 3:2 ukupno prošao među četiri najbolje momčadi Europe. Ranije su plasman izborili Real Madrid i Manchester City, a ždrijeb parova polufinala je u petak.

Komentara 33

HR
HrvatskiVitez
23:37 13.04.2016.

Koju ste vi utakmicu gledali Crveni kartone za Suarez igranje laktom cisti ko suza Neimar crveni karton a da i ne govorim Crveni za Iniestu namjeeno igra nje rukom u kaznenom I vi sad pise te o tome Barcelona Ostecenacena to je I onako malo na spam koliko su I'm dali do sad.Atletikom ih je nadigrao I posteno pobjedio

BA
bađo15
23:13 13.04.2016.

Than Prijatelju ako nisi skuzio iniesta se ponasao kao golman kad je dirao rukom ocigledno je namjerno dirao rukom i tu je atletico ostecen za crveni karton slijedeci to iniesta je u akciji o kojoj ti pricas ubacio loptu i zatim je gabi dirao rukom u jedanestercu (tu se slazemo) ali da je sve bilo po p.s.-u iniesta ne bi bio na terenu takko daa..

NE
Nemanadimak
23:51 13.04.2016.

Tocno se slazem sa jednim komentarom. Suarez je jos u prosloj utakmici morao dobiti karton a u ovoj definitivno. Pa i onaj udarac na gol je usledio nakon faula a sudac nije svirao nista. Neymar je isto zasluzio crveni nakon onog starta. A o Iniesti da ni ne govorimo. Iniesta nije ni trebao biti na terenu kada je Gabi igrao rukom, mislim da je sudac to znao i zato nije svirao penal. U svakom slucaju Atletico je nadigrao BArcu ali vjerojatno ne zato jer je BArca losa, nego zato jer je Barca bila jako umorna. Mislim da su igraci isrcpljeni nakon toliko uspeha i utakmica. No vratit ce se oni ali i Atletico je sve bolji i bolji i ima fenomenalnu obranu i strasne igrace. Grizman je strasan igrac, koliko skok ima to je fenomenalno a puca iz svakakvih nemogucih pozicija. Strasan igrac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije