prijavit će suce

Prekipjelo u Osijeku: Što hoće? Možda nas žele reketariti? E tako neće ići

slobodan tolj
Foto: Davor Javorović/Pixsell
03.12.2014.
u 15:30

– Ja počinjem vjerovati da je to dirigirana urota, od koga – ne znam, ali tako neće ići – kazao je Tolj

– Imamo pravo podignuti kaznene prijave protiv sudaca koji su nas oštetili i tako doveli u pitanje regularnost HNL-a – otkrio je predsjednik Osijeka Slobodan Tolj.

O konkretnim imenima nije govorio. Koga će Osijek tužiti znat će se nakon sastanka Nadzornog odbora kluba koji je zakazan za idući tjedan.

– Analizirat ćemo svaku utakmicu i odvjetnicima dati da utuže suce zbog nanesene štete. Svako legitimno pravo koje neće zadirati u politiku mi ćemo koristiti – kazao je prvi čovjek bijelo-plavih.

Podnošenje prijava kulminacija je "rata" koji Osijek vodi sa sudačkom organizacijom čitave jeseni.

– Ovo je upozorenje HNS-u i sudačkoj organizaciji da se prestanu odnositi prema nama kako se odnose. Ne znam je li u pitanju urota da nas se izbaci iz lige, ali nemoguće je da nas suci oštećuju iz kola u kolo, da protiv nas sviraju kaznene udarce zbog prekršaja izvan kaznenog prostora... Kada imamo pogovor, suci se sakriju pod skute HNS-a, a mene kažnjavaju sa 1000, pa 2000 kuna, vjerujem da će sada kazna biti 5000 dok me ne izbace iz nogometa. Mi imamo samo jedan zahtjev – sudite nam pošteno. Za to su plaćeni, ne tražim ništa drugo – nabrajao je.

Prvi čovjek bijelo-plavih sve je uvjereniji kako klub nije slučajna žrtva.

– Ja počinjem vjerovati da je to dirigirana urota, od koga – ne znam, ali tako neće ići. Što hoće? Možda nas žele reketariti? E tako neće ići – kazao je.

Novac za pošteno suđenje, dodao je, zasad od kluba nitko nije tražio. Ne krije kratak spoj s čelnim ljudima HNS-a.

– Stalno nam se imputira taj slavonski lobi, pa gdje je on? Jedini smo prvoligaš u pet slavonskih županija, Cibalia je na koljenima, a Osijek pred koljenima. Jedan od dopredsjednika HNS-a je dopredsjednik ŽNS-a Osječko-baranjske županije (Ante Vučemilović, nap.a.) i trebao bi se očitovati. Problem je u njihovim glavama što ne vide dalje od nosa. Zašto nas ne zaštite?

>>Reno Sinovčić sudio je sporni finale kupa između Osijeka i Cibalije

Komentara 19

JT
jtpm
15:55 03.12.2014.

Kao sto sam rekao ,bilo je to pitanje samo vremena kad ce i Osijek vrsiti pritisak na suce. Suci cine pogreske i to se mora svesti na apsolutni minimum. To se moze postici jedino pravom trenera da se pozove na video zapis u slucaju neslaganja sa odlukama sudaca. To je sada tako u hokeju i americkom football-u . Ne postoji razlog da se to ne uvede i u nogomet.

SQ
squalus
15:47 03.12.2014.

Uh, sada kad podignu optužnicu protiv suca utakmice Osijek-Hajduk u kojoj je Osijek drastično oštećen (nedosuđen očiti penal za Osijek i dosuđen nepostojeći penal za Hajduk), izaći će na vidjelo da je Hajduk dosta protežiran u hrvatskom nogometu.

HO
Hotspot
15:51 03.12.2014.

najsmješnije je da se na suđenje najviše žalio hajduk koji ima najviše penala u njegovu korist i gdje su njegovi protivnici često oštećeni sudačkim odlukama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije