LUANA ALONSO

Prelijepa sportašica (20) završila karijeru nakon neuspjeha, a sada su je potjerali iz olimpijskog sela

Instagram screenshot
06.08.2024.
u 11:30

Iako Schaerer nije navela šta točno znači ''stvaranje neprikladne atmosfere'', jasno je da se radilo o ludom provodu koji je na kraju koštao Alonso uživanja u olimpijskom selu do 11. kolovoza.

Olimpijski odbor Paragvaja izbacio je plivačicu Luanu Alonso iz olimpijskog sela nakon što je provela burnu noć izvan njega, što je ih ozbiljno naljutilo pa smatraju kako za Alonso tamo više nema mjesta. Alonso, 20-godišnjakinja, 27. srpnja nastupila je u kvalifikacijama na 100 metara delfin i nije uspjela ući u polufinale, a nakon utrke šokirala je svijet odlučivši objaviti kraj sportske karijere. 

>> Ovo su supruge i partnerice naših reprezentativaca: Predivne dame najvjernija su im podrška s tribina

1/61

No i pokraj toga što je okončala karijeru, odlučila je ostati u olimpijskom selu u Parizu do kraja Olimpijskih igara, a očito je odlučila to vrijeme iskoristiti za ludi provod. Međutim, nakon što je proteklu noć provela izvan olimpijskog sela, Paragvajci su je izbacili iz njega.

– Njezino prisustvo stvara neprikladnu atmosferu u našoj ekipi. Ona je svojevoljno provela noć izvan sela unatoč zabranama te smo je zbog toga poslali kući – izjavila je šefica paragvajske delegacije Larissa Schaerer.

VEZANI ČLANCI:

Iako Schaerer nije navela što točno znači "stvaranje neprikladne atmosfere", jasno je da se radilo o ludom provodu koji je na kraju koštao Alonso uživanja u olimpijskom selu do 11. kolovoza.

Komentara 5

Avatar Marko
Marko
13:14 06.08.2024.

Otkrilo se da ima muške kromosome?

EJ
ejStef
18:35 06.08.2024.

Hm, previše je pokazivala, a na otvorenju je "žena" djeci pokazivala svoje testise i to je bilo OK. Ah, svašta... Valjda nije dovoljno ružna da bude Woke, pa je morala van iz olimpijskog sela. Ruši ugled ideologije.

MA
majeltomoguce
13:05 06.08.2024.

Nije to tako jednostavno. Ima slučajeva da žena sa XY rodi - ako je muško kako je rodila ili rodio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije