POČIVALA U MIRU

Preminula talentirana 20-godišnja rukometašica. Teška bolest uništila je za samo godinu dana

Screenshot X
09.10.2024.
u 16:09

Osim sportske karijere, bila je uzorna i sjajna učenica: 'Zajedno, s tugom u očima, moramo ti reći da ćemo se jednog dana ponovno sresti. Danas prihvaćamo najteži poraz, ali znaj da će tvoj osmijeh i dalje donositi život'

Tragične vijesti došle su jutros iz svijeta rukometa, mlada 20-godišnja rukometašica preminula je poslije teške bolesti, a imala je samo 20 godina. Čitani španjolski medij Marca tako piše da je talentirana Blanca Guillen Sanchez prije godinu dana otkrila da boluje od teške bolesti, te je morala zbog toga prestati s daljnjim bavljenjem rukometom. 

Osim sportske karijere, bila je uzorna i sjajna učenica: 'Zajedno, s tugom u očima, moramo ti reći da ćemo se jednog dana ponovno sresti. Danas prihvaćamo najteži poraz, ali znaj da će tvoj osmijeh i dalje donositi život' oprostio se od preminule Blance njezin klub Cartagena. 

VEZANI ČLANCI:

- Od danas igrač u nekoj drugoj ligi, zajedno s Bogom, našim Ocem, brinući i štiteći sve nađe navijače - dodali su iz rukometnog kluba.

Na društvenim mrežama brojke su poruke podrške neutješnoj obitelji: 'Nikad nećeš biti zaboravljena', 'Tuga je beskrajna u našim srcima', samo su neke od brojnih izraza sućuti šokiranih pratitelja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije