Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GROZNE NAVIKE

Proglašen je novim čudom, a danas je potpuno propao: 'Mrtav pijan spava na ulici i po garažama'

Instagram
11.04.2024.
u 19:59

Nedisciplina i alkohol koštali su ga većeg uspjeha u karijeri, a sada je propao kao alkoholičar. Prije dvije godine odlučio je otvorenije pričati o svojim problemima. Istaknuo je da je utjehu nalazio u alkoholu i da je on bio njegovo riješenje za sve.

Čeh Martin Fenin nastupio je 2007. godine na Svjetskom prvenstvu za mlade talente do 20 godina i potpuno je očarao nogometni svijet. Impresionirao je i u njemu se mogla vidjeti nova zvijezda europskog nogometa. Bio je na korak od potpisa za talijanski Juventus, ali je u posljednji trenutak odlučio otići u Frankfurt. Potpisao je za bundesligaša Eintracht, a na debiju u Bundesligi postigao je tri gola. Međutim, njegova karijera nije išla prema predviđanjima pa je umjesto na nogometnom vrhu završio na dnu zbog loših životnih navika.

GALERIJA 'Modrić je promijenio utakmicu. Odgovorio je kako samoo on to zna'

1/7

Međutim, s transferom u veći klub i podebljanjem novčanika, stižu problemi s alkoholom. Nedisciplina i alkohol koštali su ga većeg uspjeha u karijeri, a sada je propao kao alkoholičar.  Prije dvije godine odlučio je otvorenije pričati o svojim problemima. Istaknuo je da je utjehu nalazio u alkoholu i da je on bio njegovo riješenje za sve.

- Kada sam imao problema, uvijek sam posegnuo za alkoholom. To je bilo moje rješenje za sve. Najgore je bilo što se o tome nisam nikome povjerio. Zatvorio sam se u sebe i nisam pričao o svojim problemima - rekao je Martin Fenin.

VEZANI ČLANCI:

Pokušao je da promijeniti se, ali nije uspio. Oženio se policajkom koja ima kćer iz prvog braka, spremao se i za debi u MMA-u, ali ništa od toga mu nije pošlo za rukom. Vratio se starim i ružnim navikama.

- Često dolazi kući pijan, a više puta je i ležao ispred kuće. Ponekad spava u svom crnom Mercedesu u javnim garažama, a oko auta mu se pojavljuju bljuvotine i izmet - pričaju njegovi susjedi koji su izgubili strpljenje s nepopravljvim bivšim nogometašem. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije