TO SE RIJETKO VIĐA

Prosinečki i reprezentacija Crne Gore morali 40 minuta kružiti oko zračne luke, razlog će vas dobro nasmijati

Zagreb: Robert Prosinečki na subotnjoj špici
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/6
15.10.2024.
u 09:00

Razlog za to je što Aerodrom Podgorica osim u ljetnom periodu ne radi prije 5.30, pa je zbog toga bilo nemoguće da se sleti.

Wales je sinoć u Ligi nacija pobijedio Crnu Goru, koju vodi Robert Prosinečki, s 1:0 golom Harryja Wilsona u 36. minuti iz kaznenog udarca. Prosinečkom je to već šesti poraz zaredom na klupi Crne Gore.

A bilo je problema i na povratku iz Cardiffa. Zrakoplov bugarske kompanije "BH Air" više od 40 minuta kružio oko Herceg Novog.

Razlog za to je što Aerodrom Podgorica osim u ljetnom periodu ne radi prije 5.30, pa je zbog toga bilo nemoguće da se sleti.

Zbog toga je i čarter let iz Cardiffa planiran tek u 1.30 po lokalnom vremenu (2.30 po našem), a odmah po završetku ukrcavanja kapetan je javio da će zrakoplov u zraku biti dva sata i 20 minuta.

Zrakoplov se tako prizemljio u 5.31, a prije toga nije mogao jer zračna luka nije radila.

>> Pogledajte tetovaže vatrenih

Zagreb: Robert Prosinečki na subotnjoj špici
1/13

Komentara 1

TO
tonifusaro
09:33 15.10.2024.

Dovoljno su oni smiješni sami po sebi kao državica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije