London 2012.

Pustili u prodaju milijun ulaznica za Olimpijske igre u Londonu

london 2012
PA/Pixsell
11.05.2012.
u 18:07

Organizatori Olimpijskih igara u Londonu pustili su u prodaju milijun ulaznica, među kojima su i one najatraktivnije, za cermonije otvaranja i zatvaranja, kao i za finale utrke na 100 metara za atletičare

Prednost prilikom kupnje ulaznica imat će 20.000 ljudi koji ih nisu uspjeli kupiti u prethodna dva kruga. Ulaznice koje ne budu prodane u trećem krugu naći će se na blagajnama 23. svibnja.

Prodaja 8,8 milijuna ulaznica počela je lani, a organizatori planiraju da će zaraditi 500 milijuna funti. Tri četvrtine ulaznica namijenjene su Britancima, dok je preostalih 25 posto rezervirano za nacionalne olimpijske odbore.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije