Australian Open

Rafael Nadal: Đoković otežano diše zbog alergije? Ma dajte...

'Rafael Nadal of Spain celebrates winning a point against Roger Federer of Switzerland during their men\'s singles semi-final match at the Australian Open tennis tournament in Melbourne January 26, 20
'POOL'
28.01.2012.
u 21:22

- Teško mi je povjerovati da Novak ima bilo kakvih problema - istaknuo je španjolski tenisač.

Rafaela Nadala teško mogu uspavati Đokovićevi problemi s disanjem. Španjolac je u subotu odradio dvosatni trening u Melbourneu za sutrašnje (9.30 sati) finale Australian Opena protiv Srbina, a na press konferenciji osvrnuo se na suparnikove, navodne, tegobe.

- Čudno, zar ne? Gledao sam cijeli meč protiv Murraya - nakon tri sata igre izgledao je potpuno uništen, a u petom setu igrao je fantastično, letio po terenu. Teško mi je povjerovati da Novak ima bilo kakvih problema - kazao je Nadal o svome ne baš voljenom suparniku, od kojega je izgubio posljednjih šest mečeva.

Đoković se, pak, požalio na otežano disanje uslijed alergije...

- Razgovarao sam s liječnikom i još nekim tenisačima, koji su imali iste probleme ovdje. Nastojim ne misliti na to, iako od te alergije ovdje ne mogu pobjeći, ipak smo okruženi cijećem - kazao je svjetski broj 1, pobjednik Melbournea iz 2008. (u finalu bolji od Tsonge) i 2011. godine (Murray).

Nadalova prednost u finalu je dan odmora više od Đokovića. Međutim, umor je nekada možda i saveznik: primjerice, Nadal je 2009. godine u polufinalu protiv Verdasca na terenu proveo pet sati i 14 minuta, te nije trenirao sljedeći dan, no ipak je u finalu slomio odmornoga Federera.

Komentara 2

MI
miran
09:42 30.01.2012.

Da, to sigurno. Odmah se vidi da Djokovic folira. Samo, ne vidim nikakav razuman razlog da to radi, pogotovo kada su ga svi \"procitali\" ukljucijuci i Nadala.

OB
-obrisani-
15:43 30.01.2012.

Džaba ti Nadal sve to što pričaš, nje ti pomoglo ni ono jato galebova koje su pustili kroz krov tvoji fanatici, bolje nauči da igraš dečko umesto da ga tupiš u orazno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije