slavio i man. united

Rakitić i Halilović igrali u pobjedi Barce, a Badelj, Rebić i Bagadur nastupili za Fiorentinu

Rakitić
Foto: S.Lau/DPA/PIXSELL
22.07.2015.
u 09:09

U redovima Fiorentine priliku su dobila tri Hrvata, Milan Badelj, Ante Rebić i Ricardo Bagadur

Barcelona je otvorila novu sezonu prijateljskom utakmicom protiv LA Galaxyja u Los Angelesu. Aktualni osvajač Lige prvaka pobijedio je momčad sa zapada SAD-a, bilo je 2:1 protiv višestrukog osvajača MLS-a, piše Goal.

Luis Suarez zabio je u 45. minuti, a za katalonski klub još je bio strijelac Sergi Roberto (56. minuta).  Rezultat je ublažio Tommy Meyer na kraju utakmice, u sudačkoj nadoknadi.

Ivan Rakitić dobio je priliku u prvom poluvremenu, a svoje minute na terenu upisao je i Alen Halilović koji je igrao od 70. minute.

 

Najraspoloženiji u noćašnjim utakmicama International Champions Cupa bio je PSG koji je zabio četiri komada Fiorentini, piše Goal. Parižani su i nagrađeni, jer su preuzeli tron skupine 3 natjecanja sa šest bodova...

Junak pobjede bio je Jean-Kevin Augustin koji je zabijao dva puta. Bio je precizan u 41. i u 75. minuti, a u strijelce još su se upisali Blaise Matuidi (41.) i Zlatan Ibrahimović (69.).

U redovima Fiorentine priliku su dobila tri Hrvata, Milan Badelj, Ante Rebić i Ricardo Bagadur. Za talijansku momčad strijelci su bili Joaquin (60.) i Giuseppe Rossi (79. minuta).

 

Manchester United pobijedio je San Jose Earthquakes sa 3:1, piše Goal.

Strijelci za vragove bili su Juan Mata (32. minuta), golom je debitirao i 21-godišnji Nizozemac Memphis Depay (37. minuta), a treći gol zabio je Andreas Pereira. Za momčad iz SAD-a u strijelce se upisao Fatai Alashe.

To je druga pobjeda za vragove na turneji nakon što su 1:0 pobijedili Club Americu na startu natjecanja.

 

Parižani vode na International Champions Cupu u skupini sa 6 bodova, a potom slijede Manchester United (6), Barcelona (3), LA Galaxy (3), Club America (3).

>>'Halilović je sjajan, igrač budućnosti, ali ne treba nam jer smo pokriveni na toj poziciji'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije