OBJAVIO I VIDEO

Rakitića prati više od 17 milijuna ljudi, on poslao svijetu poruku nakon nevjerojatnog dočeka u Splitu

Split: Ivan Rakitić pozdravio okupljene navijače ispred Poljuda
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
22.07.2024.
u 08:56

"Kakva čast igrati u mojoj zemlji, a posebno za ovaj nevjerojatan klub. Puno vam hvala na toploj dobrodošlici."

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić i službeno se pridružio momčadi Hajduka kao najzvučnije pojačanje uoči nove sezone Hrvatske nogometne lige. U nedjelju poslijepodne stigao je u Split, a u 19.30 predstavljen je na stadionu Poljud. Navijači su, oduševljeni njegovim dolaskom, organizirali doček slavnog reprezentativca i pozdravili ga pjesmom, ovacijama i bakljama.

U jednom trenutku je izašao pred navijače sa šalom Hajduka u rukama, a okupljeni su odgovorili ovacijama: "Hoćemo titulu!" Bilo je mnogo pjesme i navijanja, a u jednom trenutku se pred stadionom počeo oriti hit Marka Perkovića Thompsona "Moj Ivane"

Rakitić se počeo pripremati za sezonu još prije, no što je stigao u Split. "Želim raditi svaki dan, da dam sve od sebe. Tako je od prvog dana u Baselu, svi imamo taj gen u sebi da želiš pobijediti sve. Djeci doma na Uno teškog srca djeci puštam, želim ih pobijediti. Tako i ovdje, da povučem cijelu momčad. Iz utakmice u utakmicu, jednu po jednu. Gdje god igram, ja volim nogomet. Direktor je da se bori za uvjete, bi ćemo dati sve od sebe da u bilo kakvim uvjetima budemo pravi, da dobro radimo. Nema boljeg osjećaja nego igrati nogomet, možemo i na betonu", rekao je na svome predstavljanju.

A Rakitić se nakon svega kasno navečer oglasio na Instagramu na kojem ga prati više od 17 milijuna ljudi te poručio:

"Kakva čast igrati u mojoj zemlji, a posebno za ovaj nevjerojatan klub. Puno vam hvala na toploj dobrodošlici."

Hajduk će sezonu započeti 25. srpnja utakmicom protiv HB Torshavna u drugome pretkolu Konferencijske lige. Uzvratna utakmica igra se na Farskim Otocima 1. kolovoza. Sezonu na domaćim travnjacima otvorit će 3. kolovoza protiv Slaven Belupa. Obzirom da je Rakitić u dobroj formi, možemo očekivati da će brzo debitirati za momčad Gennara Gattusa.

GALERIJA Navijači se okupili pred Poljudom! Rakitiću su spremili sjajan doček

Split: Ivan Rakitić pozdravio okupljene navijače ispred Poljuda
1/18
 
 
Ključne riječi

Komentara 9

BU
burza
09:32 22.07.2024.

A sad imenujte katamaran po njemu vrime je

MA
majeltomoguce
10:34 22.07.2024.

Ovo oko Hajduka svake godine sve više slići "potezanju Mrdulje"! Ajmo vući otok, ali otok uvijek ostane tamo gdje je! Obit će se to u glavu Udruzi jednog dana! Jasno je da Hajduk ne može konkurirati Dinamu, pa onda moraju izmisliti priču i napumpati nadu u nemoguće. Zadnjih par godina je to sa akcijom "Vrime je". Prvo je došao Livaja i to je bio pun pogodak, a kada je došao i Kalinić već su počele izjave masovno da će biti prvaci (pa ih je onda Dinamo dobio 2x u par dana i izbili su neredi). Sve to se radi samo sa jednim ciljem - imati što više članova i zaraditi pare - ništa drugo! A onda kada propadne sve to idu neredi i tako iz godine u godinu! Sljedeće godine će dovesti Rebića i opet pumpati atmosferu i ljude uvjeravati da će biti prvaci! Trebalo bi snimiti dokumentarac o tome!

LI
lia
14:31 22.07.2024.

Da je on tako dobar nebi došao u Hajduk. Nije bio bog zna što ni kad je bio najbolji,a kamoli sad.Ajde ne napumpavajte atmosferu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije