EMOTIVAN DOGAĐAJ

Rasplakala se Schumacherova žena: Michael je donio radost milijunima

NRW state prize for former F-1 world champion Michael Schumacher in Cologne
Wolfgang Rattay/REUTERS
31.07.2022.
u 10:30

Prilikom dodjele nagrade legendarnom Nijemcu, njegova žena nije mogla izdržati.

Najveći vozač Formule 1 u povijesti Michael Schumacher dobio je vrijedno priznanje. Popularni Schumi se i dalje oporavlja daleko od pogleda javnosti pa tako nije mogao primiti nagradu koju su preuzeli njegova žena Corina te kćerka Gina Maria

Njegova rodna pokrajina Rhein-Westfalen nikada nije zaboravila svog asa, pa je dobio nagradu 'Državnu nagradu' za životno djelo. 

Supruga Corina nije mogla da izdrži, popustila je pod naletom emocija i zaplakala je pred svima. Uspjela je samo da kaže jednu rečenicu.

- Upoznala sam Mihaela pre 30 godina u Ferariju i on je doneo radost milijunima ljudi - rekla je. 

 

 

Nakon toga je mikrofon preuzeo Jean Todt

- Ovo je normalno, nitko nije bio spreman da sve ovo bude tako emotivno za Corinu, ali nekada je i dobro da malo izgubite kontrolu - iskusno je smirio situaciju legendarni direktor Ferrarija.

>> Pogledajte Mike Tyson šokirao: Uskoro ću umrijeti, blizu sam kraja...

 

Komentara 3

IV
Ivan79
11:29 31.07.2022.

"Upoznala sam Mihaela pre 30 godina u Ferariju i on je doneo radost milijunima ljudi" Mihaela?! Pre?! Doneo?!

TA
Tajg
09:52 01.08.2022.

Šteta što je onda bijo u centru javnosti, ne bi bilo toliko nepotrebnih milijuna a i ta morala bi onda zarađivati novac od svoga rada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije