FIZIČKI SUKOB NA KOŠARKAŠKOM PARKETU

Razbio mu arkadu zbog vrijeđanja ili iz čistog mira?

Košarka
19.03.2010.
u 20:04

Puno više prašine od obične utakmice košarkaške Lige za ostanak podigao je susret Dubrave i Borika. Slavlje zagrebačke momčadi okončano je fizičkim sukobom Borikova Tomislava Dražovića i razigravača Dubrave Vinka Bošnjaka.

Sirena za kraj susreta, sportski pozdravi i rukovanje, a zatim odlazak u svlačionicu standardni su završetak košarkaške utakmice. Međutim, pozdravima i rukovanju Dražović i Bošnjak dodali su udarac glavom o glavu zbog čega je Bošnjak zaradio razbijenu arkadu i pet šavova.

- Vrijeđao me tijekom cijelog susreta, išao dosta "ispod pojasa". Kada sam ga nakon susreta pitao zašto mi je to sve govorio, ponovno mi je nešto ružno rekao i udario sam ga glavom o glavu. Temperamentan sam, ne dopuštam nikome da me toliko vrijeđa - opisao je Dražović cijeli incident.

Cijeli incident prepričao nam je i Vinko Bošnjak, koji je ponudio potpuno drugačiji pogled:

- Nije bilo zaista ništa posebno. Ne znam zbog čega se digla cijela fama. Niti suci niti delegat nisu ništa prijavili tako da me iznenađuje toliko zanimanje.

- Dražović očito često mijenja svoju priču. Prvo je rekao da sam mu lupio šamar, pa je to povukao. Sada je rekao da sam ga vrijeđao, ali nisam ništa rekao da bih izazvao takvu reakciju - kaže Bošnjak, koji kao i Borikov razigravač spada u temperamentnije igrače na parketu.

Međutim, Bošnjak kaže da je sporna utakmica bila među mirnijima.

- I mene je iznenadilo kako je utakmica bila 'mlaka'. Prijašnji susreti Dubrave i Borika su znali biti dosta agresivniji. Ja sam se ionako tek vratio nakon dva i pol mjeseca stanke zbog ozljede ramena te sam pazio na fizički kontakt da ne obnovim ozljedu - objašnjava Bošnjak koji kaže kako nema ništa protiv Dražovića i da priče o višegodišnjem sukobu ili netrpeljivosti nemaju nikakve osnove.

Sličan pogled na susret s Borikom ponudio je i trener Dubrave Boris Gnjidić:

- Nije se ništa specijalno dogodilo. Odmah nakon udarca glavom razdvojili smo Dražovića i Bošnjaka i to je bilo sve. Kao klub imamo jako dobre odnose s Borikom i vjerujem da će biti tako i dalje.

Dubravaši više od susreta s Borikom gledaju prema Kaštelima, gdje u subotu igraju s Kaštel Galerijom. Domaćin hvata posljednji vlak za opstanak u društvu najboljih, a zagrebačku momčad bi pobjeda skoro sigurno ostavila u istom tom društvu.

I Borik će biti na gostovanju, a pobjedu će tražiti kod Šibenika, u susretu koji u subotu počinje u 19.30 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije