Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMERA

Real poražen bez Modrića, Barcelona u idućem kolu može osigurati naslov

LaLiga - Real Sociedad v Real Madrid
Foto: VINCENT WEST/REUTERS
1/2
03.05.2023.
u 08:41

Strijelci za Sociedad bili su Japanac Takefuso Kubo u 47. i Ander Barenechea u 85. minuti. Real Madrid je od 61. minute igrao s igračem manje, jer je Daniel Carvajal dobio drugi žuti karton.

Nogometaši Real Sociedada pobijedili su na svom terenu u San Sebastianu Real Madrid s 2-0 u susretu 33. kola španjolske Primere.

  Strijelci za Sociedad bili su Japanac Takefuso Kubo u 47. i Ander Barenechea u 85. minuti. Real Madrid je od 61. minute igrao s igračem manje, jer je Daniel Carvajal dobio drugi žuti karton.

Za Real nije igrao Luka Modrić. koji se još nije oporavio od ozljede zadnje lože.

Sociedad je na četvrtom mjestu na tablici sa 61 bodom, a Real Madrid je na drugoj poziciji sa 68 bodova, 14 manje od prvoplasirane Barcelone.

 Momčad trenera Xavija naslov može osigurati već u sljedećoj utakmici 14. svibnja u gradskom derbiju protiv Espanyola.

Ranije su nogometaši Barcelone teškom mukom, na domaćem terenu, pobijedili Osasunu 1-0.

Cijelu utakmicu Barcelona je napadala, a naleti domaćina su se dodatno pojačali od 26. minute kada je isključen gostujući igrač Jorge Herrando. No, Osasuna je odbijala sve domaće napade do samog finiša susreta. U 85. minuti Barcelona je ipak postigla pogodak vrijedan tri boda.

Strijelac je bio Jordi Alba koji je iskosa pogodio uz prvu vratnicu i tako odveo svoju momčad na 14 bodova prednosti u odnosu na Real. Hrvatski napadač Ante Budimir ovu je utakmicu odgledao s gostujuće klupe za pričuve.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije