Tottenham kod PAOK-A

Redknapp žrtvuje Europu za prvenstvo

'Tottenham Hotspur\'s Croatian midfielder Luka Modric (L) vies with Manchester City\'s English midfielder Gareth Barry (R) during the English Premier League football match between Tottenham Hotspur an
'GLYN KIRK'
15.09.2011.
u 10:33

U današnjoj utakmici Europske lige protiv PAOK-a Redknapp će na klupi ostaviti Modrića, Balea, Dawsona, Kranjčara...

Nogometaši Tottenhama u 1. kolu Europske lige večeras gostuju kod PAOK-a.

Zanimljivo, na Grke će Redknapp poslati drugu momčad, bez Modrića, Kranjčara, Balea, Dawsona i Defoea, koji će priliku čekati s klupe... Odlučio je Harry žrtvovati Europsku ligu te prednost dati engleskom prvenstvu. Smatra da je nemoguće paralelno igrati s najboljim sastavu u oba natjecanja i biti uspješan.

– Europska liga samo je utješna nagrada, i to ne previše dobra – izjavio je Redknapp nakon što Spursi prošle sezone nisu uspjeli izboriti mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

Za Tottenham neće igrati ni Ćorluka, koji je ozlijeđen.

Ognjen Vukojević najavljen je u prvoj jedanaestorki kijevskog Dinama, koji na svom travnjaku dočekuje Hajdukova "krvnika" Stoke City. S kapetanskom vrpcom na ruci Ivica Vrdoljak vodit će Legiju na teškom gostovanju kod PSV-a.

Vatreno će biti u Madridu, gdje Atletico dočekuje Celtic.

Komentara 3

CU
cupus
14:14 15.09.2011.

Protiv PAOK-a im je dosta drugi tim..

RA
ramon83
14:37 15.09.2011.

ova dusa od covjeka harry se jako brine za svoje igrace, a najvise se brine za kranjcara, njega stiti od svakog natjecanja, od premierlige do EL, ipak ne bi volio da mu se nesto desi, ipak je jako fin decko.....

CU
cupus
15:13 15.09.2011.

Trebace mu itekako kad mu modric ,zapali, na zimu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije