MILAN - REAL MADRID 1:1

Ronaldinho sačuvao bod na San Siru (video)

Ronaldinho
Reuters
03.11.2009.
u 19:43

AC Milan i madridski Real odigrali su u Milanu neodlučeno, 1-1, u dvoboju 4. kola Lige prvaka u skupini C. Real je bio bolji u prvom dijelu, a Milan u nastavku.

Rezultat je, stječe se dojam, najrealniji. Utakmica je bila vrlo dinamična i zanimljiva u prvom poluvremenu, dok je tempo igre u nastavku pao. Real je pokazao dosta više od ''rossonera'' u prvom dijelu, dok je u nastavku Milan bio nešto bolji. No, ako bi jedna momčad više trebala žaliti za pobjedom, onda je to ipak  gostujući sastav...

Real je stisnuo Milan na njegovu polovicu u prvom dijelu, te je terensku nadmoć okrunio u 29. minuti, kada je Kakin udarac izvan kaznenog prostora Dida uspio samo odbiti, a Realov francuski napadač Karim Benzema je pritrčao i odbijenu loptu iz blizine, iskosa s desne strane, progurao ispod Dide za 0-1.

 

No, samo šest minuta kasnije, Milan je izjednačio. Zambrotta je prošao po lijevoj strani i ubacio u srednu, a Pepe je u klizećem startu dirao loptu rukom, barem je to tako vidio sudac Brych, iako je dojam da je prestrogo dosudio kazneni udarac za domaćina. Ronaldinho je bio siguran izvođač s bijele točke.

Ubrzo nakon toga, sudac je poništio pogodak Pata, ocijenivši da je brazilski napadač u borbi za loptu u skoku faulirao Arbelou.

Nakon sadržajnih prvih 45 minuta, u nastavku su obje momčadi zaigrale znatno opreznije, kao da su se zadovoljile remijem. Milan je imao nešto veću inicijativu, ali prave prilike bile su rijetke. U strijelce su se mogli upisati najbolji strijelci oba kluba u povijesti ovog natjecanja, Milanov Inzaghi i Realov kapetan Raul, koji je u igru ušao u 75. minuti, ali ovoga puta nisu se radovali golovima. Raulov udarac u 89. minuti sjajno je obranio Dida.

Real, tako, nije uspio uzvratiti Milanu za poraz koji je pretrpio od ''rossonera'' u prošloj rundi u Madridu 3-2, ali nakon svih turbulentnih događaja u ''kraljevskom klubu'' u posljednje vrijeme, teško je vjerovati da će itko ovaj bod osvojen na San Siru tretirati kao podbačaj...

Marseille je kao domaćin demonstrirao snagu protiv Züricha i deklasirao ga sa 6-1. Seriju je autogolom glavom već u 3. minuti otvorio zadnji vezni gostiju Aegerter, a nakon toga su za domaćine zabijali Abriel, Niang, Hilton, Cheyrou i Brandao, potonja trojica u zadnjih deset minuta dvoboja, dok je čast gostiju spasio Alphonse pogotkom u 31. minuti.

 Liga prvaka, skupina C, 4. kolo:

Milan – Real Madrid 1:1 (Ronaldinho 35 – 11 m / Benzema 29)

Marseille – Zürich 6:1 (Aegerter 3 - ag, Abriel 11, Niang 51, Hilton 80, Cheyrou 87, Brandao 89 / Alphonse 31

Ljestvica

1. AC Milan 4 2 1 1 6-5 7

2. Real Madrid CF 4 2 1 1 11-6 7

3. Marseille 4 2 0 2 8-6 6 

4. Zürich 4 1 0 3 4-12 3 

Ključne riječi

Komentara 2

RU
Rugovit
00:43 04.11.2009.

Sudac je dosudio penal za slučajno igranje rukom i PAtu poništio čisti gol.

Avatar Idler 3
Idler 3
22:39 03.11.2009.

Real odmah promijenit trenera i stavit nekog barem s malo više autoriteta među igračima. Mogel bi na prste pobrojat kolko su lopti dodali na desnu stranu, cijelu tekmu ko pijani polulijevo na Kaku...maknut trenera diletanta, ne odmah neg jučer !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije