FOTO/VIDEO

Ronaldova djevojka pokazala stražnjicu tri mjeseca nakon poroda i ostavila pratitelje bez daha

Instagram
24.07.2022.
u 10:30

Podsjetimo, Georgina je rodila 18. travnja. Rodila je blizance, kćer i sina, no svijet je ostao šokiran nakon što je Cristiano objavio da je dječak preminuo nakon poroda.

Georgina Rodríguez, djevojka Cristiana Ronalda, opet je u centru pažnje. 

Ronaldova djevojka na Instagramu je objavila video na kojem je pokazala kako izgleda samo tri mjeseca nakon poroda.

Georgina je ponosno pokazala svoju stražnjicu, a muški dio publike ostao je u čudu onim što je pokazala. Video koji je Georgina objavila na svom Instagram profilu u samo četiri sata dobio je preko 2 milijuna lajkova.

Podsjetimo, Georgina je rodila 18. travnja. Rodila je blizance, kćer i sina, no svijet je ostao šokiran nakon što je Cristiano objavio da je dječak preminuo nakon poroda.

Djevojčica je Ronaldu peto dijete, a jedno već ima iz veze s Rodriguez, kćer Alanu Martinu. Prethodno je Ronaldo sa surogat majkama imao najstarijeg Cristiana Juniora, zatim blizance Evu Mariju i Matea.

>> Cristiano Ronaldo ubrizgava botoks u penis, otkriveno zašto

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
14:21 24.07.2022.

Servis na najjače

Avatar kastanjer2
kastanjer2
11:12 24.07.2022.

Jede li i ona samo rižu i piletinu?

MA
Makbe
17:03 26.07.2022.

O Bože, kud ide ovaj sijet kad je vijest da netko ponosno objavljuje i pokazuje svoju stražnjicu.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije