MODRIĆ IZAŠAO U NADOKNADI

Ronaldova majstorija dovoljna Realu za tri boda kod Malage

Real Madrid
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/4
15.03.2014.
u 23:51

Pokazala se 13. momčad Primere kao tvrd orah za 'kraljevski klub', a trenutak inspiracije Cristana Ronalda bili su dovoljni da Real iz Andaluzije odnese tri boda.

Malaga nam je ključna utakmica, rekao je trener Reala Carlo Ancelotti uoči gostovanja svoje momčadi u 28. kolu Primere.

I pokazala se 13. momčad Primere kao tvrd orah za 'kraljevski klub', a trenutak inspiracije Cristana Ronalda bili su dovoljni da Real iz Andaluzije odnese tri boda.

Gol odluke Portugalac je zabio u 23. minuti kada je s lijeve strane krenuo prema sredini i onda preciznim udarcem s ruba šesnaesterca pogodio suprotni kut golmana Caballera.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Bile su to minute Cristiana Ronalda jer je u sljedeće tri minute imao nove dvije velike prilike, ali u prvoj mu je golman fantastično obranio, a u drugoj je njegov udarac otišao pokraj gola.

Loša vijesti za Real stigle su u 32. minuti kada je zbog ozljede teren morao napustiti Karim Benzema.

U nastavku utakmice tek treba izdvojiti priliku Isca, ali je on u 52. minuti nakon dobrog primanja lopte, vrlo loše pucao.

Luka Modrić, već po običaju, bio je dobar u sastavu 'kraljevskog kluba', a Ancelotti ga je izvadio iz igre u sudačkoj nadoknadi.

Real je tako na najbolji mogući način najavio derbi protiv Barcelone idućeg vikenda na Nou Campu.

'Kraljevi' imaju nakon 28. kola 70 bodova, tri više od Atletica i sedam od Barcelone, ali od Katalonaca imaju i utakmicu više.

Costa za tri boda Atletica

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa Atletico je 22. prvenstvenim golom Diega Coste na Vincente Calderonu pobijedio Espanyol 1:0.

Primera, 28. kolo:

Levante - Celta 0:1
Vallecano - Almeria 3:1
Malaga - Real Madrid 0:1
Atletico M. - Espanyol 1:0

Poredak: 1. Real M. 70, 2. Atletico 67, 3. Barcelona (-1) 63, 4. Athletic B. (-1) 51, 5. Villarreal (-1) 44, 6. Real S. (-1) 43, 7. Sevilla (-1) 41....

>> Real Madrid objavio: Uživajte u čaroliji Luke Modrića!

Komentara 2

Avatar patkovic
patkovic
22:08 15.03.2014.

luka odličan , falio dimaria odpočetka a jese kvario na kraju

Avatar Topgen
Topgen
22:52 15.03.2014.

Luka je imao nekoliko dodavanja da ti stane dah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije