Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVALIFIKACIJE

Rooney zabio u 100. nastupu, Englezi okrenuli Slovence

Rooney
Reuters (Ilustracija)
15.11.2014.
u 20:36

Slovenci su poveli autogolom Hendersona, no Rooney (100. nastup) i Welbeck s dva gola osigurali su Engleskoj pobjedu.

Engleska je u četvrtom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo s 3:1 svladala Sloveniju i napravila još jedan korak prema završnici u Francuskoj.

Slovenci su poveli autogolom Hendersona, no Rooney (100. nastup) i Welbeck s dva gola osigurali su Engleskoj pobjedu.

Austrija je s 1:0 bila bolja od Rusije, dok je San Marino odigrao 0:0 s Estonijom.

>> Opširnije pročitajte na portalu Goal.com

>> Kramarić svaki put zabije na premijeri! Sutra mu je prvo gostovanje s reprezentacijom...

Komentara 2

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
20:54 15.11.2014.

EUJanez............hihihihihihihihihihi..Englezi dali 4 gola a pobijedili samo sa 3:1 ...hihihihihihii......Slovenija uistinu više nego smiješna ekipa jer im je večeras osim slabašnih Engleza najveći neprijatelj bila nogometna lopta! A kao vrhunac San Marino pobijedio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Estoniju koja je nakantala Slovence!!!!!hihihihihihihihihihihih ...zaista urnebesnoo smiješno!Slovenci će opet gledati Euro na TV-u!

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
20:34 21.11.2014.

U svim kioscima koje graniče s Deželom možete već sad kupiti album samoljepivih sličica Hrvatske reprezentacije koja će kao svoj na svome tradicionalno sa svojim vitezovima igrat važnu ulogu na evropskom prvenstvu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije