UPRAVA HAJDUKA ODLUČILA

Sad je i službeno: Zdravko Mamić nije dobrodošao na Poljud

Zdravko Mamić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
24.03.2014.
u 17:31

Uprava HNK Hajduk, uz suglasnost Nadzornog odbora Kluba, donijela je odluku kojom se izvršnom predsjedniku GNK Dinamo Zdravku Mamiću zabranjuje ulaz u počasnu i VIP ložu Poljuda.

Izvršni predsjednik Dinamo Zdravko Mamić nije dobrodošao na Poljud, a u splitskom su mu klubu odlučili zabraniti ulazak u svečanu i VIP ložu Poljudu. Iz Hajduka su se oglasili priopćenje, a mi ga prenosimo u cijelosti:

'Uprava HNK Hajduk, uz suglasnost Nadzornog odbora Kluba, donijela je odluku kojom se izvršnom predsjedniku GNK Dinamo Zdravku Mamiću zabranjuje ulaz u počasnu i VIP ložu gradskog stadiona Poljud na svim Hajdukovim utakmicama.

Ova je odluka donesena zbog verbalnog i fizičkog nasilja Zdravka Mamića nad uzvanicima HNK Hajduk u počasnoj i VIP loži gradskog stadiona Poljud, te zbog verbalnog napada na člana Nadzornog odbora Ljubu Pavasovića Viskovića, kao i fizičkog i verbalnog napada na Hajdukovu legendu Ivu Begu, što se dogodilo na subotnjoj utakmici 27. kola MAXtv Prve lige odigrane između HNK Hajduk i GNK Dinamo.

Predsjednik Uprave HNK Hajduk, Marin Brbić'

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

>> Zdravko Mamić: Nikada neću otići iz Dinama!
>> Na Poljudu su nas vrijeđali, gađali, fizički napali... Hajduk mora biti sankcioniran

Komentara 28

BU
budagigo
18:14 24.03.2014.

a hočete reči da je do sada bio dobrodošao? napali ste čovjeka,vređali ga vas nekoliko tisuča na stadionu,izazivali ga i provocirali,a kada ste dočekali njegovu reakciju na jedan faul nad juniorom gdje je na kraju ademi popio karton zbog prigovora jer ajdukov drvosječa nije dobio to isto odmah ste ga napali sa svime što vam je bilo pri ruci od kovanica,čaša,hračaka....i junački bi ga iscipelarili jer jaki ste na jednoga da nije utrčala policija.na kraju utakmice čovjek je slavio i opet ste ga napali,prednjačio je 77 godišnji huligan sa povješću incidenata i deklariranom netrpeljivošću prema svemu zagrebačkome .u gužvi ste ga junački i šaketali sa čime se možete pohvaliti.naravno niste vi krivi on je svemu kriv iako smo gledali utakmicu,iako smo kasnije vidjeli snimke incidenata i fotke također.iako se lijepo vidi kako nasrčete na mamiča,kako ga stari huligan napada i zamahuje stisnutom šakom mamič je kriv on je napao staroga,vređao i pljuvao cijeli stadion,gađao sve sa čašama i kovanicama i pljuvao po svima.pustimo sada snimku ionako večina nije to gledala-tekst če biti dovoljan.na vašu žalost mali ste miševi,jadni i pakosni i pobjedio vas je on sam na tribinama i dinamo na terenu.

RE
renda
17:48 24.03.2014.

Hajduk - lud,zbunjen,nenormalan !

KR
kruni
18:40 24.03.2014.

SMIJESNO ! oni se zovu nadzorni odbor , i oni vode jedan nogometni klub , kako rade takvi su im i rezultati , e sada su sve pokazali ,bolje bi im bilo da rade SVOJ posao ali NEZNAJU nesposobnjakovici !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije