Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SALZBURGER NACHRICHTEN

Salzburg objavio odštetu za Luku Sučića. Engleski velikan spreman je angažirati hrvatskog dragulja

ITA, UEFA EL, AS Roma vs FC Red Bull Salzburg
EXPA/ laPresse/ Giuseppe Maffia
07.04.2023.
u 08:48

Talentirani vatreni na meti je dva premierligaša koji su voljni uložiti novac u Hrvata kao zalog za budućnost

Jedan od nositelja igre hrvatske reprezentacije u budućnosti Luka Sučić već neko vrijeme nalazi se na radaru engleskog diva Liverpoola, menadžer Jurgen Klopp želi ga vidjeti na Anfieldu. Austrijski medij Salzburger Nachrichten piše kako je Sučić sretan i zadovoljan u Mozartovom gradu, ali ukoliko dođe dobra ponuda nema ništa protiv mijenjanja klupske destinacije. 

Također, nadodaju kako se osim Liverpoola za 20-godišnjeg veznjaka zanima bogati Newcastle koji želi osvježiti veznu liniju za narednu sezonu. Međutim, iste namjere imaju Redsi koji neće tako lako odustati od Sučića, Klopp planira prodati skupocjenog Keitu i Oxlade-Chamberlaina te dovesti Hrvata. 

Sučić je trenutno u fazi rehabilitacije nakon što je u ožujku operirao koljeno te nije poznato kada će se vratiti na terene. Ove sezone je za Salzburg zaigrao 25 puta i nije postigao nijedan pogodak, dok je asistirao četiri puta.

Osim njega, Liverpool bi radio angažirao Masona Mounta iz Chelseaja te najtraženijeg veznjaka Europe, Judea Bellinghama. 

h

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije