Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzbuđenja u Dohi

Šapit nakon drame: Tlak nisam mjerio, ali teško ću noćas zaspati

Foto: HRT
1/94
05.12.2022.
u 23:31

Brazil je ovdje bio fenomenalan, no velika je i Hrvatska. Veliki Brazil, velika Hrvatska - smatra Šapit.

Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva nakon što je u osmini finala boljim izvođenjem 11-eraca izbacila Japan sa 3-1 u izrazito dramatičnom susretu. A suparnik će joj biti moćni Brazil.

Šokantan susret s Japanom komentirao je za HRT komentator Marko Šapit te kazao da će jako teško zaspati nakon silnih uzbuđenja te priznao da se baš ne veseli komentiranju utakmice Maroko - Španjolska. 

- Tlak nisam mjerio, možda bolje da nisam. Sve ćemo zaboraviti, samo da se dobro završi. Najveći problem će večeras biti zaspati. Hrvatska je opet među osam, mislim da svi skupa nismo svjesni veličine tog rezulatata, rekao je komentator HTV-a.

1/93

- Očekivao sam da će biti teško i izazovno, a našima kao da treba da dobiju gol pa da onda krenu punom parom. Obje strane bile su oprezne, kao da su svi bili svjesni da jedna pogreška može sve odlučiti i da nema povratka. No imamo nevjerojatnu staloženost i mirnoću, uošli smo u penale bez Modrića, Perišića i Kovačića, ljudi bez kojih inače ne možemo zamisliti igru hrvatske reprezentacije, no pojavio se Dominik Livaković.

Video - Slavlje Hrvata na Al Janoubu nakon veličanstvene pobjede nad Japanom

 

Kakva je atmosfera u taboru Vatrenih i što očekuje od utakmice s Brazilom?

- Raspored nam ostaje isti, ponovno igramo za četiri dana. Neki imaju više dana odmora, neki čak šest, a naši četiri. No prošli smo četiri stadiona, sad ćemo na peti, možda dođe i šesti, potencijalno polufinale bi se igralo na najvećem stadionu ovdje, brojke nam ostaju iste. Brazil je ovdje bio fenomenalan, no velika je i Hrvatska. Veliki Brazil, velika Hrvatska - smatra Šapit.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije