TREĆI STRIJELAC HNL-a

Senzacija iz Maksimira: Bivši igrač Hajduka potpisao za Dinamo!

Mario Budimir
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/4
30.04.2018.
u 16:37

U finalu Kupa protiv Hajduka ipak neće moći pomoći modrima jer ima već jedan nastup ove sezone u tom natjecanju.

Dinamo će u završnicu sezone ući jači za trećeg strijelca lige! S modrima je ugovor do 2019. potpisao Mario Budimir, koji je prošlog tjedna raskinuo ugovor s Rudešom.

Budimir je ove sezone s 13 golova treći strijelac HNL-a, a ako se papirologija riješi do srijede, napadač bi mogao konkurirati već za gostovanje kod Slaven Belupa u petak.

U finalu Kupa protiv Hajduka ipak neće moći pomoći modrima jer ima već jedan nastup ove sezone u tom natjecanju.

Budimiru su inače 32 godine, a karijeru je počeo u Hajduku. Osim na hrvatskim travnjacima, sreću je okušao i u Grčkoj (Egrotelis, Panetolikos) te na Cipru (APOEL, En Paralimni).

Ključne riječi

Komentara 16

MA
Marsijanac
17:32 30.04.2018.

32 godine! Nisam siguran da je on pojacanje za Europu. No mora da nije preskup.

TA
tarzan
19:07 30.04.2018.

Naslov senzacija. Ja ne znam u čemu je to senzacija. 50 posto vaših naslova su senzacija, šok, kaos...postali ste jadni

PA
patriotHR
22:51 30.04.2018.

Jako dobar igrač, iskusan, snažan u skoku i duelu i tehnički dobro potkovan, vrlo dobar u šutu s glavom, dobro korisiti visinu koju ima, ali isto tako dobar kako s desnom tako i s lijevom nogom...pokazat će se kao pun pogodak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije