ČEKA JE NA LI

Sjajna Ana Konjuh prošla u glavni turnir Australian Opena

'Croatia\'s Ana Konjuh in her Girls\' Singles match against Ukraine\'s Anhelina KalininaPhoto: Press Association/PIXSELL'
'EMPICS Sport/Press Association/PIXSELL'
11.01.2014.
u 08:43

Mlada Dubrovčanka i lanjska juniorska pobjednica turnira svladala je Ukrajinku Olgu Savčuk.

Ana Konjuh izborila je nastup na glavnom turniru Australian Opena.

Mlada Dubrovčanka i lanjska juniorska pobjednica turnira svladala je Ukrajinku Olgu Savčuk. Bilo je 6:0, 6:3 nakon 58 minuta igre.

Konjuh nakon toga nije imala sreće sa ždrijebom jer će u prvom kolu igrati protiv četvrte nositeljice, Kineskinje Na Li. Protivnica Donne Vekić bit će Čehinja Lucie Hradecka.

>> Ani Konjuh operacija jedina opcija

Komentara 2

VU
vupora8
10:06 11.01.2014.

Ova Ana je nevjerojatna sa samo 16 godina tako igrati.. nema joj kraja ..ona ce sigurno biti top 5 igracica..

TI
Tinaiva
18:39 11.01.2014.

Bez ikakvih očekivanja želim da Ana uživa u igri jer rijetkima se pruža prilika da sa tek navršenih 16 godina igraju na GS sa TOP 5 igračicom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije