Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP HERTOGENBOSCH

Sjajni Nizozemac 205. tenisač svijeta u finalu pobijedio budućeg prvog na svijetu

Tim Van Rijthoven wins his Quarter-final tennis match against Hugo Gaston of France at the Libema Open Rosmalen Grass Court Championships tennis tournament in Rosmalen, Netherlands, 10 June 2022. EPA/Sander Koning
12.06.2022.
u 16:30

Nizozemac je dominirao od početka do kraja, pogotovo u drugom setu kada je odjurio na nedostižnih 5:0.

Nizozemski tenisač Tim van Rijthoven senzacionalni je pobjednik travnatog ATP turnira u Hertogenboschu. U finalu je 205. tenisač na svijetu uvjerljivo nadigrao Danila Medvjedeva sa 6:4, 6:1.

Do ovog tjedna 25-godišnji Nizozemac nije imao ni jednu pobjedu na ATP turnirima, na kojima je imao svega dva nastupa u glavnom ždrijebu, a u finalu je doslovno razbio tenisača koji će od ponedjeljka opet biti broj jedan na svijetu.

Nizozemac je dominirao od početka do kraja, pogotovo u drugom setu kada je odjurio na nedostižnih 5:0. Tijekom meča van Rijthoven je imao čak deset break lopti te je iskoristio četiri u meču koji je trajao tek jedan sat i pet minuta.

Rus Medvjedev je ostao na trinaest osvojih ATP turnira u karijeri, a u 2022. godini ovo mu je bilo drugo izgubljeno finale. Ranije početkom godine je bio poražen u finalu Australian Opena od Rafaela Nadala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije