Kraj ljubavi

Sjećate se nutricionistice Hajduka koja je uništila tortu u obliku Maksimira? Dobila je otkaz

Zagreb: Dinamo i Hajduk bore se za prvi trofej u sezoni u susretu SuperSport Superkupa
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
24.06.2024.
u 19:40

Nakon 27. kola delegat je u zapisnik s utakmice upisao kako je Hajdukova nutricionistica Dragana Sekulić Olujić fizički nasrnula na suca Igora Pajača, a kasnije je na naslovnice dospjela i radi rušenja torte u obliku Maksimira.

Hajdukova nutricionistica Dragana Sekulić Olujić više neće voditi brigu o prehranih Bilih. Tu je odluku donijelo novo vodstvo kluba iz Splita nakon što je prošlo vodstvo trpjelo ponašanje problematične nutricionistice.

Podsjećamo, sada već bivša Hajdukova nutricionistica izazvala je polemike nakon sukoba sa sudcem Igorom Pajačem nakon 27. kolu prošle sezone. Delegat je u zapisnik s utakmice upisao kako je Hajdukova nutricionistica Dragana Sekulić Olujić fizički nasrnula na suca Igora Pajača. Hajduk je pak tvrdio suprotno, to jest da je Pajač napao Sekulić Olujić

Sekulić Olujić opet je došla  bila na naslovnicama nakon svadbe u kojoj srušila tortu u obliku Maksimirskog stadiona. 

"Vjenčanja su puna običaja. Neki običaji su dosadni, neki zabavni, kao i vjenčanja. Ja sam se eto opet udala. Opet. I organizirala vjenčanje. Zabavno vjenčanje sa zabavnim i veselim običajima. Neke običaje zadržala, neke izostavila, a neke eto promijenila. U Dalmaciji se na vjenčanju razbija krokant. I to, Sv. Duje. Meni ga je ovaj put bilo žao. Izabrala sam nešto što se ionako uskoro ruši i gradi novo. Čista simbolika, ništa drugo. Ako netko to protumači na drugačiji način, to više ne smatram mojim problemom nego njegovim" rekla je tada Sekulić Olujić.

>> Koje nekretnine posjeduje Zlatko Dalić? Izbornik Hrvatske novac je uložio u luksuzne zgrade

Zagreb: Dinamo i Hajduk bore se za prvi trofej u sezoni u susretu SuperSport Superkupa
1/19
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije