Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

Kalinić i Gattuso rade čistku u Hajduku, s Poljuda odlaze još tri igrača

Split: Službeno predstavljen novi trener Hajduka Gennaro Gattuso
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
20.06.2024.
u 20:45

Momčad Hajduka će bazični dio priprema odraditi na Poljudu do 1. srpnja, zatim slijedi središnji dio koji će se do 10. srpnja odvijati u slovenskom Bledu

Hajduk će u novu sezonu krenuti kao da je prošao renesansu - novi trener, nosi sportski direktor, neki novi igrači... Pripreme s novim čovjekom na klupi - Gennarom Gattusom - krenule su jučer, a on je s Nikolom Kalinićem već napravio prve odluke i rezove. 

Već ranije Hajduk se oprostio s tri igrača kojima ugovor nije produljen, bili su to Dino Mikanović, Filip Čuić i Vadis Odjidja-Ofoe, ali nisu oni jedini. Naime, s Poljuda će otići još tri igrača, Kalinić radi na transferiranju. Riječ je tu o sljedećim igračima: portugalski stoper Ferro, njemačko krilo Leon Dajaku i marokanski veznjak Yassine Benrahou. Oni su prošle sezone razočarali i u klubu je odlučeno da bi se trebalo nastaviti bez njih. 

Njih trojica trenirat će odvojeno od prve momčadi dok ne dogovore detalje sporazumnog raskida ugovora s Hajdukom ili dok si ne pronađu novi klub. Dodajmo da će se Rokas Pukštas, Niko Sigur i Aleksandar Trajkovski priključiti pripremama 25. lipnja, dok Josipu Brekalu i Laszlu Kleinheisleru ubrzo istječu posudbe te će se priključiti svojim matičnim klubovima.

Momčad Hajduka će bazični dio priprema odraditi na Poljudu do 1. srpnja, zatim slijedi središnji dio koji će se do 10. srpnja odvijati u slovenskom Bledu.

 

Komentara 3

SS
sokac sa drave
09:34 21.06.2024.

Gatuzo je imao nogometnu filozofiju jednostavnu ali ucinkovitu udri sto lezi to ne bijezi.

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
08:32 21.06.2024.

Najveće pojačanje bi bilo da Gattuso zaigra za hajduk.

GO
Gof33
21:26 20.06.2024.

Vidjet ćemo dali će Genaro dočekati Ferragosto u Splitu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije